Hem quedat aquest matí a les 7 al Caprabo, érem el Santi i jo i a les 7:15 a la masia que hi ha entre Sitges i Sant Pere de Ribes amb el Fer i el David (Vitic).

El David ha aparegut amb una KTM Aera de 29 rígida nova, amb 2 sortides, avui la tercera. Molt xula i segons el David amb un rendiment molt bó. Quadre de Carboni, components Deore senzills, però amb un pel molt raonable i una conducció molt ràpida per ser una 29”.

La idea inicial era anar a fer Gunyoles i Sant Miquel d’Olerdola, però hem hagut de fer canvi de plans, ja que el Santi ha caigut pujat a la Masia de Can Pere. Hi havia molt humitat, les ulleres estaven plenament molles i no es veia res, jo me les he tret, però el Santi no ha tingut temps i sense veure res ha posat la roda en algun lloc que no tocava i ha caigut de pujada , es a dit quasi parat de costat.

Amb la mala sort de que ha picat amb 2 dits de la mà esquerra amb una pedra, i s’ha fet mal.

Ha aparegut amb 2 dits inflats i un d’ells ensagnat.

Hem decidit acompanyar-lo a casa i no deixar-lo sol, feia una cara un pel pàl·lida, suposo que de l’ensurt.

Hem anat plegats fins a la Plana Novella, a l’entrada del temple budista l’hem deixat anar cap a casa i nosaltres hem seguit.

Hem baixat per darrera de la Plana Novella fins a la carretera que va a Can Grau, d’allà hem agafat la pista a Olesa de Bonesvalls i ens hem tirat avall a mà esquerra a la primera sortida de camí, hi ha una cadena i et dur per una baixada llarga i no gaire agradable fins a baix de tot, al camí que agafem habitualment per tornar de la baixada de Santa Susana.

Volíem i hem pujat la “baixada de Santa Susana”. Es dura de nassos i avui ens ha costat molt al Fer i a mi, el David no l’havia feta mai i ha acabat bastant cansat. Suposo que la calor, sinó no ho entenc.

D’allà tornada cap a Cap Grau i baixada pel GR5 fins a Quatre Camins.

Baixada per la trialera que hi ha a mà esquerra fins als Massets i tornada cap a Sant Pere de Ribes per la Cova Negra.

El camí de la Cova Negra no recordo haver-lo fet mai amb la meva bicicleta i m’ha costat molt, el manillar de la Trigger es molt ample i m’he enganxat un parell de cops amb algun arbre, cosa que ha fet que no caigués però quasi, quasi…

El David ens ha dit que la rígida va perfecte, però que pel Garraf, sobre tot baixant no va bé, ha acabat amb mal de lumbars després de baixar el GR5 i la trialera que baixa als Massets. Suposo que el Fer s’ho pensarà quan hagi d’escollir.

A l’alçada on ens hem trobat al matí ens hem separat, el Fer i el David cap a Sant Pere de Ribes i jo cap a Sitges.

En total m’han sortit 46,37km que hem fet en 2 hores 26 minuts pedalant, a una mitja de 13,5km/h, la màxima de 51,3km/h, en el meu cas el consum energètic de 2506kcal, la mitja cardíaca de 142 ppm i la màxima de 186 ppm. Molt altes, tant la mitja com la màxima, no m’he trobat gaire bé avui, suposo que falta de son, anava un pel cansat. La cadència de 76 rpm, i el desnivell positiu de 1168 metres amb un negatiu de 1181 metres.

Aquí un deixo un vídeo de la pujada de la draçera a Jafra, el Fer la fa sense problemes, jo no he pogut fer-la mai encara, si més no recte, sempre amb un pel de trampeta.

 

El comentari del Fer es molt bó. Hi havia un grup de gent que baixaven abans de pujar nosaltres, l’últim duia una bici molt cara, i ha baixat el que veieu caminant 😉

El dimecres vinent farem nocturna, suposo que publicaré al blog el dijous.

Digues si t'ha agradat

Comparteix