Després d’una nit llarga és difícil aixecar-se aviat i seguir el ritme de gent d’èlit. Així que a les 10h, en Xavi i jo hem començat a pedalar, sortideta light, de Sitges a Les Casetes, després cap a Can LLoses, i tornada fins a la Riera de Jafra en direcció als Viñedos, seguint després cap a La Masia dels Cards (davant de Puigmoltó), on hem creuat la carretera i hem pujat cap als Cucons, que encara que fa una lleugera pujada ha estat agraïda, ja que es va per dins el bosc i a aquestes hores que anem avuï, s’agraeix una mica de sombra.

Després hem baixat cap a la carretera del Casino i hem pujat per la Vilanoveta fins a Mas Pascolí, on enlloc de baixar pel camí habitual, hem agafat l’últim carrer de la Urbanització en direcció Sitges, fins que trobes a mà dreta una cadena que dóna entrada a un camí ample i que al cap d’uns 400 metres et dona l’opció d’anar a Can Girona, pujar a la Casa de Quadres o baixar per trialereta al Camí de Mar, que uneix Sitges i Vilanova. És per aquí per on baixat, una drecera ràpida, entre bosc amb poca roca i que et permet portar un ritme divertit.

En arribar al camí hem anat direcció Sitges i just abans d’entrar a la Urbanització de l’Hotel Dolce Sitges hem girat a l’esquerra, per una drecera que puja uns 200m i que després cau per una trialera fins a darrera l’Atlàntida.

Finalment hem fet una ruta de 24.34 km, en 1h 50′ minuts, a una velocitat promig de 13.2km/h, un desnivell de 305m i un consum de 987 kcal. Poca cosa, però un motiu més per deixar el fum que fa uns mesos m’acompanya.

Digues si t'ha agradat

Comparteix