Aquest matí a les 7 estàvem el Santi i jo al Caprabo, el Fer ha sortit de Sant Pere de Ribes a les 6:58, just quan m’ha enviat un missatge de text.

Hem anat cap a Sant Pere de Ribes per muntanya, d’allà cap a Can Lloses i cap a la Granja Escola, l’inici de la ruta de la Garraf Extrem era nova pel Fer, li ha agradat. Hem anat fent fins arribar a Can Suriol, hem gaudit molt.

Des d’allà cap a Olivella per la pista que hi ha al voral de la carretera, i ens hem entrat cap a Santa Susana, però a la que hem trobat la cadena hem tirat amunt, sense arribar a la baixada de Santa Susana típica.

Volíem fer aquesta pujada ja que el Javi ens va dir que era factible, i si, ho es, però es realment duríssima, molt molt dura. La pujada es va fent bé fins que de cop comença a agafar inclinació sense aportar cap valor a la pujada, es senzillament puja per una pista molt empinada amb pedra sense agafar i amb tot el sol que pega sense pietat.

Es una pujada a repetir, però a l’hivern, avui ens hem torrat de calor pujant.

El Santi i jo he hagut de fer peu i pujar caminant uns metres, a mi m’ha passat factura la sortida d’ahir, he parat perquè físicament no podia més.

Un cop al cim, vas a parar a la pista que va de Can Grau a Olesa de Bonesvalls, hem agafat camí a Can Grau per baixar a 4 camins pel GR5 i d’allà hem anat tots 3 cap a Sant Pere de Ribes. El Santi un cop hem fet la trialera de rigor ha marxat cap a la Plana i el Fer i jo hem seguit cap a Ribes.

Ens hem separat a Can Lloses, jo he tirat cap a Sitges on he arribat a les 10:30 del matí.

A mi en total m’han sortit 37,59km que he fet en 2 hores 35 minuts. El Fer suposo que més o menys haurà tardat i fet el mateix i el Santi n’hi hauran sortit uns 15 kilòmetres de més, com sempre. La mitja de 14,5km/h i la màxima de 52,3km/h. En el meu cas el consum energètic de 1940kcal, la mitja cardíaca de 133 ppm i la màxima de 167 ppm, la mitja bé, però la màxima baixa. Crec que el cos no ha descansat suficient de la sortida d’ahir, per això la màxima es baixa. La cadència de 76 rpm, el desnivell positiu de 939 metres i el negatiu de 937 metres. No esta malament, molt de desnivell amb pocs kilòmetres, ahir varen sortir 1300 metres aprox de desnivell, però vàrem fer més de 60km. No esta malament.

La propera sortida ja serà la Epic Trail Extrem el proper cap de setmana, marxarem divendres tarda i miraré d’anar publicant algun petit post cada tarda sobre com ha anat el dia.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix