D’esquerre a dreta som, el Mario, en Josep Maria, el Gaizka, el Fer, el Javi, el Santi i el Raül

Avui diumenge 18 hem quedat a les 7:00 al Caprabo, hi érem el Javi, en Josep Maria, el Gaizka i jo (Raül). Hem anat cap a Ribes, havíem quedat a la plaça de l’ajuntament a les 7:25. Han arribat tard el Mario, després el Santi i per últim el Fer que ha hagut d’ajustar la bici just abans de sortir.

Hem anat cap a Vilanova per darrera del castell, d’allà cap a la Mahle i agafant el camí habitual del Pantà, hem anat a mà esquerra cap a Cubelles.

La pega de la ruta d’avui es que la ruta comença a Cubelles, per tan l’aproximació i la tornada son la part més emprenyadora, però acaba sumant quilòmetres, cap problema.

El Gaizka i el Javi duien GPS, però cap dels 2 s’ha carregat la ruta, només la duia jo i com que per ella la ruta era nova i per mi la tercera vegada hem hagut de guiar-nos bastant amb el GPS.

La pujada de corriols que hi ha darrera de Cubelles cap a Clariana es dura, molt dura, hi ha unes pujades de pulsacions molt interessants, però en si tota aquella part es tan diferent al que estem acostumats que realment la gaudim molt.

Hem anat pedalant fins a Clariana on hem parat a carregar aigua a la font. A tots ens ha agradat molt la ruta, es molt propera al Pantà de Foix, però cau uns centenars de metres per sobre del Pantà.

La tornada de Clariana es maca, bàsicament perquè al cap de poc d’haver sortit hi ha un corriol de baixada molt llarg i molt divertit, amb pedres, revolts, baixades més empinades i altres menys, però crec que es la part més divertida de la sortida.

Arribant a baix, tots hem comentat la baixada, a tots ens ha agradat molt. El Santi ha vingut amb la rígida i li ha costat més i en Josep Maria s’ha agafat tan fort al manillar baixant que s’ha agarrotat els braços i se li ha inflamat el palmell de la mà, es molta estona baixant.

D’allà per carretera, la que va de Cubelles a Clariana uns metres i una segona baixada molt xula que ens deixa a un parell de kilòmetres de Cubelles.

Aquesta segona baixada tenia un tronc d’un arbre caigut que feia que haguéssim de baixar de la bici, algú l’ha tallat i ara ja es pot fer sencera des de dalt fins a baix de tot, es menys perillosa que la primera baixada, menys pedra, però igual de ràpida i es gaudeix molt.

Des de Cubelles fins a Vilanova per la carretera que hi ha vorejant la C31, a Vilanova el passeig sencer i des del Far fins a la discoteca Atlàntida i el Club de Golf a Sitges, sense gaires problemes de més.

A l’alçada del Golf han marxat cap a Sant Pere de Ribes el Fer, el Mario i el Santi que ha mig camí suposo que haurà anat fent cap a la Plana Novella.

A mi m’han sortit en total 64,13km que hem fet en 3 hores 50 minuts a sobre de la bici, en total hem sortit a les 7 del Caprabo i a les 12 en punt he parat el Garmin a la porta de casa, es a dir 5 hores en total, contant parades que hem fet i una última entre Cubelles i Vilanova i la Geltrú per menjar, estirar i la foto de rigor. La velocitat mitja de 16,7km/h, la màxima de 53,4km/h, en el meu cas, el consum energètic de 2907kcal. 134 ppm de mitja i 169 ppm de màxima, es una mitja baixeta i una màxima baixeta, això es bo. La cadència de 77 rpm i el desnivell positiu de 1105 metres i el negatiu de 1129 metres.

Us deixo el track per si us ve de gust repetir-lo, tot i que el teniu disponible i “net” (aquest té alguna errada de parar o una que ens hem perdut i hem fet endarrere a l’inici) a Rutes Garraf > Més de 50km > Clariana.

Total distance: 63969 m
Total climbing: 1218 m
Total descent: -1240 m
Download file: 18_05_2014.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix