Avui he sortit sol a l’hora de dinar, molt de sol i amb poques ganes, però cal agafar kilòmetres per recuperar la forma.

He fet la Fita, Vallcarca, Campdasens i tornada.

He mirat de millorar el temps de la setmana passada, no he pogut, m’he parat a parlat amb un amic a Sitges i això suposo que li ha passat factura al cronòmetre.

Tot i amb això, amb el ganivet a la boca i sense poder respirar gaire, he arribat al cim de Campdasens amb 54 minuts 8 segons, 4 segons més que la setmana passada, no esta malament per les poques ganes que duia.

1h 18m 59s per fer la ruta de rigor, uns 20 segons més que la setmana passada, a una mitja igual de 20,7km/h, una màxima de 56,3km/h, un consum energètic de 1405kcal, la freqüència mitja de 154 ppm, la màxima de 175 ppm, la cadència de 86 rpm.

Diumenge més.

Digues si t'ha agradat

Comparteix