D’esquerre a dreta: Xavi, Raül, Anna, Gaizka, Javi i Mario

Aquest matí a les 7:30 estàvem al Caprabo el Javi, el Xavi i l’Anna, el Damià, el Mario, el Gaizka i jo (Raül), un bon grup.

Hem tirat Fita amunt per baixar holandesos. A la part de baix el Damià ha mirar de desinflar un pel la roda de davant i ha tret l’obús de la vàlvula, no hi ha hagut manera de solucionar-ho, diguem que s’ha creuat un pel i ha decidit tornar. La roda perdia un pel d’aire per la vàlvula i va decidir posar-li un pel de Loctite, malament, ja li vàrem dir, però el Damià es el Damià.

Hem pujat cap a la Plana Novella i d’allà cap a Begues per pista.

Tots bé menys l’Anna que la falta de bici i d’esport li ha començat a passar factura, ha anat cada cop més lenta i ha anat perdent energia poc a poc.

Des del cim de la segona pujada, hem baixat cap a Begues per un corriol que hi ha i d’allà hem anat tirant cap a Olesa de Bonesvalls per muntanya, per una pista molt divertida.

Hi ha una marca d’un GR que hem agafat baixant, una trialera no gaire complexa i ben divertida.

Hem seguit pedalant fins arribar a la cimentera, on hem seguit pel lateral de la carretera, per pista tota l’estona fins el pont que creua la carretera, on hem hagut d’agafar uns metres la carretera.

A partir d’allà comença la pujada dura, ens ha costat molt a tots, l’Anna pobreta ja anava massa morta, però a ritme lent ha anat seguint.

Hem baixat i hem anat a parar a la pista que va de Olesa de Bonesvalls a Can Grau, un pel abans de l’Avenc de l’Esquerrà, d’allà per pista fins a Can Gran, baixada pel GR5 (tornillo) i fins a Quatre Camins. Hem decidit tornar directe, ja era un pel tard de temps, baixada per pista als Massets, La Fasina i pujada cap als caçadors, d’allà baixada a Sitges sense cap problema.

Ha estat uns sortida ben maca amb un munt de gent, llàstima del Damià, tot i que espero que diumenge si que pugui sortir de nou amb nosaltres, volem fer el Pantà de Foix.

A mi en total m’han sortit 49,50km que hem fet en 3 hores i 28 minuts, a una mitja de 14,3km/h, amb una velocitat màxima de 47,8km/h, en el meu cas un consum energètic de 2467kcal, una freqüència cardíaca mitja de 134 ppm, molt baixeta, però el ritme tampoc ha estat alt. La màxima ha d’haver fallat, em diu 204 ppm i en cap moment he tingut sensació que el pulsòmetre passes del 90%, per tan m’ha fet mal contacte en algun moment. Lo toca un canvi a la cinta de pit, esta molt velleta ja. La cadència baixa de 73 rpm, el desnivell positiu de 1179 metres i el negatiu de 1185 metres.

Digues si t'ha agradat

Comparteix