Aquest matí hem quedat a les 7 al Caprabo per anar a fer la ruta del Pantà de Foix.

Érem el Gaizka, el Santi, l’Àlvar Espi i jo. L’Àlvar es un nano que va conèixer el Santi un dia pedalant pel Garraf que ens hem escrit i ens hem anat posant en copia, avui ha vingut amb nosaltres per primer dia.

Per problemes logístics només pot sortir els dissabtes a la tarda i nosaltres habitualment sortim al matí de dissabte o de diumenge, a les tardes només algun dia entre setmana, però el cap de setmana no es normal.

Hem anat cap a Sant Pere de Ribes, el Fer no ha vingut per mal a l’esquena i d’allà cap a Vilanova, a les 7:50 estàvem passant davant de la Mahle, bon ritme.

Anàvem amb un pel de por perquè avui diumenge 4 dia de la mare (felicitats a totes les mares) hi ha una cursa que es diu Garraf Extrem de 80km i hem vist marques tota l’estona, no volíem creuar-nos amb ells, i no els hem vist.

Pujada als Balcons, dura com sempre i baixada al Pantà de Foix. S’ha de dir que amb la roda de 29” es baixa millor, però el que més em sorprèn es com es puja, es realment increïble com ajuda.

Hem arribat al Pantà, hem fet la volta i hem anat pedalant tranquil·lament i a bon ritme cap a Torrelletes. Allà hem tornat pujant per darrera cap a la Casa Alta, i d’allà hem baixat pel Fondo de les Oliveres cap a Vilanova.

L’Àlvar ha punxat, hem canviat la càmera i llestos, hem seguit baixant i hem anat a parar a Vilanova, on hem volgut tornar a Sitges pel Casino de Barcelona i per Puigmoltó.

L’Àlvar ha trencat el canvi de darrera, diguem que l’ha arrencat. Hem muntat pinyó fix i ha pogut venir pedalant fins a Sitges, on hem arribat cap a les 11:15.

La idea era estar a Sitges a les 11:00 i si no hi hagués hagut cap averia hauríem arribat segurament bastant abans de les 11, però tot i amb això, i amb el ritme que hem dut que no ha estat pas ràpid, hem fet una bona ruta i a les 11 i poc érem a casa.

A mi m’han sortit 54,95km que hem fet en 3 hores 34 minuts, a una mitja de 15,3km/h, un ritme de creuer. En el meu cas la màxima de velocitat 44,9km/h i el meu consum energètic de 2425kcal. La mitja cardíaca baixa, de 124 ppm, no he pujat gaire perquè no he premut gaire, he anat bastant tranquil. La màxima de 162 ppm, baixeta baixeta. La cadència de 75 rpm i el desnivell positiu de 985 metres i el negatiu de 1014 metres.

La setmana vinent més.

Aquí us deixo el track de la ruta d’avui i algunes fotos.

 

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix