Aquesta tarda hem fet una enviada general de Whatsapp a veure si algu li venia bé sortir, al final hem sortit el Juan Carlos i jo només.

Ha estat bé, la seva primera pujada a La Fita, diguem que es un pel novell amb això.

Volíem fer Vallcarca i Campdasens, quelcom que hem fet corrent plegats varies vegades, però mai en bici.

Ara fa un any aproximadament va comprar via BikeIT la GT de segona mà del Markus, la va deixar per vendre després de comprar una KTM maquíssima.

El Juan Carlos se la va quedar com a primera bici per començar a sortir, i entre una cosa i l’altre no havia fet encara cap entrada al Garraf pujant la Fita.

Pujant el ritme era adient, no molt ràpid, però normal, era el primer dia. Baixant ha estat la part més complicada, un pel de por, poc coneixement de la bici i poc coneixement del terreny.

Ha estat prou bé.

En total a mi m’han sortit 27,12km que hem fet en 1 hora 51 minuts, a una mitja de 14,6km/h, la velocitat màxima meva de 56,1km/h baixant la Fita, com sempre, el meu consum energètic de 1522kcal, la mitja cardíaca de 125ppm, molt baixeta, normal perquè el ritme era baix, la màxima de 170 ppm en alguna apretada per veure que tal anava el cor. La cadència baixa de 70 rpm, i el desnivell com sempre, 656 metres positius i 640 negatius.

Digues si t'ha agradat

Comparteix