Primera sortida d’en Josep Maria

Primera sortida d’en Josep Maria

D’esquerre a dreta, el Santi, el Fer, el Raül, el Damià i en Josep Maria

Aquest matí de diumenge hem estàvem a les 7:30 al Caprabo del polígon Mas Alba en Josep Maria, el Damià, el Fer i el Santi.

El Santi venia tocat, ahir dissabte va sortir amb el Javi que esta fet un animal, varen fer 65km i es veu que el va dur ofegat, avui li ha passat factura.

En Josep Maria es el primer dia que sortia en bici de muntanya des de fa massa anys, ara que ja torna a ser Sitgetà de ple i ha deixat la “meseta central” per anar-hi de vacances només, em va dir que volia començar a sortir en bici els caps de setmana i s’ha quedat la meva Cannondale rize.

Hem pujat la Fita, hem baixat pels Holandesos i hem pujat Jafra, hem baixat cap als Massets per la trialera que s’agafa després de l’entrada de Jafra anant cap a la Plana Novella, hi ha una cadena i als pocs metres després de la cadena a mà esquerra comença un corriolet que acaba en una baixadeta molt divertida que acaba a la riera de Jafra i que seguint anem a parar a la pista que va cap als Massets de Dalt i que ve de la Fasina.

Aquí un deixo el video de la baixada.

 

Hem pujat per la trialera del costat de la pista encimentada dels Massets i d’allà hem caigut darrera per un altre corriol molt divertit per anar a parar a Olivella.

No hem arribat a Olivella, sinó que hem anat cap a la Masia que hi ha a la carretera, al costat de la riera, crec que es diu Can Suriol. Allà volíem fer una pista que puja molt forta segons el Fer, però estava tancada amb una porta, propietat particular, així que hem agafat camí a Les Gunyoles i als 2 o 3 kilòmetres a mà esquerre ens hem posat a pujar per una pista que era la tornada de la pista que volien fer inicialment i que ha acabat a Can Suriol. La pujada realment dura, i molt llarga.

Des de Can Suriol cap a Ribes per la riera i d’allà hem entrat al camí que ens dur de nou al parc natural, als pocs kilòmetres hi ha un desviament a la dreta que ens dur a la urbanització que hi ha a sobre Can Lloses. El Santi s’ha quedat allà, anava molt tocat i baix de forma.

Hem seguit el corriol de pujada i un cop creues la carretera seguint recte i bastant tapat pels matolls hi ha un corriol que baixa. En Josep Maria ha caigut, hi ha una branca de pi que tapa la pista, has de baixar el cap i la branca pica amb el casc, ell ha tret la mà del manillar per treure la branca i el manillar ha decidit anar en direcció contraria, així que a acabat a terra.

Res greu, rascades al braç esquerre, a la cama esquerre i un petit forat a la cara, a la banda esquerre també. Suposo que en algun moment alguna branca li ha picat a la cara i li ha fet un tallet. Semblava important fins que li hem tirat aigua i amb un mocador ho hem netejar i hem vist que era més important des del punt de vista de mal, la cama i el braç. Segurament el mal li vindrà demà al matí quan es llevi.

Ens hem parat una estona, s’ha marejat un moment hem tornat cap a Cap Lloses on s’ha quedat el Fer i cap a Sitges sense cap pressa per pista.

Espero que dijous tornem a sortir, la sortida d’avui ha estat bé.

En Josep Maria bé, però acostumat a la bici de carretera on pots agafar un ritme ha anat un pel descontrolat, a la muntanya segons a quina muntanya no es pot agafar ritme, a no ser que facis un Gunyoles o un Begues, la resta son tot corriols i el ritme queda lluny, es més equilibri i cames.

A mi en total m’han sortit des de la porta de casa 37,67km que hem fet en 2 hores 38 minuts pedalant. La mitja de 14,2km/h, la màxima de 53,8km/h, en el meu cas el consum energètic de 1940kcal, la freqüència cardíaca mitja molt baixa avui, de 137 ppm i la màxima de 173ppm, segurament pujant la que hi ha a darrera de Can Suriol. La cadència lenta, de 71rpm, el desnivell positiu de 925 metres i el negatiu de 947.

Dijous més, que la setmana vinent es llarga.

M’ha trucat en Josep Maria abans de penjar el post i m’ha dit que esta bé, que al CAP li han posat uns punts adhesius al tall de la cara, però que li fa molt de mal el colze quan el mou. S’ha donat una bona galeta, espero que vulgui repetir.

Digues si t'ha agradat

Comparteix

No Comments

 1. Ahir la Triger feia un sorol terrible de pedalier, cada cop més. un pel espantate al final, vaig decidir quan arribes a casa desmuntar y veure que pasava.

  no vaig poder desmuntar y aqueste matí de dilluns m’he apropate a biqueite on he oberte y he trobate que els coixinets del pedalier estaven fets malbé. la bici ha de tenir uns 500km aproximadament, es nova de desembre!

  el problema es que ha entrate aigua y em descoverte que l’aigua entre per un pel de’espai que queda entre la tija y el quadre. Coixinets nous, uns fsa BB30 iguals que els que duia, un bon tou de greix per evitar mal de caps futurs y em trobate que la bici té un problema de diseny, com li pasa a moltes altres.

  Amb una càmera de 20″ vella, tallada y posada con si fos un mitjó un dins de la tija, un cop muntada y ajustada, la càmera es baixa y queda perfectamente adaptada a la tija y al quadre y tapa qualsevol tipus de poro o forate que pugui quedar y per on pugui entrar aigua.

  tote arreglate y solucionat, però per una bici que val el que val aquesta y un fabricante com canondale, crec que un error de diseny de’aqueste tipus no pote ser.

Leave a Reply

Primera sortida d’en Josep Maria

Primera sortida d’en Josep Maria

D’esquerre a dreta, el Santi, el Fer, el Raül, el Damià i en Josep Maria

Aquest matí de diumenge hem estàvem a les 7:30 al Caprabo del polígon Mas Alba en Josep Maria, el Damià, el Fer i el Santi.

El Santi venia tocat, ahir dissabte va sortir amb el Javi que esta fet un animal, varen fer 65km i es veu que el va dur ofegat, avui li ha passat factura.

En Josep Maria es el primer dia que sortia en bici de muntanya des de fa massa anys, ara que ja torna a ser Sitgetà de ple i ha deixat la “meseta central” per anar-hi de vacances només, em va dir que volia començar a sortir en bici els caps de setmana i s’ha quedat la meva Cannondale rize.

Hem pujat la Fita, hem baixat pels Holandesos i hem pujat Jafra, hem baixat cap als Massets per la trialera que s’agafa després de l’entrada de Jafra anant cap a la Plana Novella, hi ha una cadena i als pocs metres després de la cadena a mà esquerra comença un corriolet que acaba en una baixadeta molt divertida que acaba a la riera de Jafra i que seguint anem a parar a la pista que va cap als Massets de Dalt i que ve de la Fasina.

Aquí un deixo el video de la baixada.

 

Hem pujat per la trialera del costat de la pista encimentada dels Massets i d’allà hem caigut darrera per un altre corriol molt divertit per anar a parar a Olivella.

No hem arribat a Olivella, sinó que hem anat cap a la Masia que hi ha a la carretera, al costat de la riera, crec que es diu Can Suriol. Allà volíem fer una pista que puja molt forta segons el Fer, però estava tancada amb una porta, propietat particular, així que hem agafat camí a Les Gunyoles i als 2 o 3 kilòmetres a mà esquerre ens hem posat a pujar per una pista que era la tornada de la pista que volien fer inicialment i que ha acabat a Can Suriol. La pujada realment dura, i molt llarga.

Des de Can Suriol cap a Ribes per la riera i d’allà hem entrat al camí que ens dur de nou al parc natural, als pocs kilòmetres hi ha un desviament a la dreta que ens dur a la urbanització que hi ha a sobre Can Lloses. El Santi s’ha quedat allà, anava molt tocat i baix de forma.

Hem seguit el corriol de pujada i un cop creues la carretera seguint recte i bastant tapat pels matolls hi ha un corriol que baixa. En Josep Maria ha caigut, hi ha una branca de pi que tapa la pista, has de baixar el cap i la branca pica amb el casc, ell ha tret la mà del manillar per treure la branca i el manillar ha decidit anar en direcció contraria, així que a acabat a terra.

Res greu, rascades al braç esquerre, a la cama esquerre i un petit forat a la cara, a la banda esquerre també. Suposo que en algun moment alguna branca li ha picat a la cara i li ha fet un tallet. Semblava important fins que li hem tirat aigua i amb un mocador ho hem netejar i hem vist que era més important des del punt de vista de mal, la cama i el braç. Segurament el mal li vindrà demà al matí quan es llevi.

Ens hem parat una estona, s’ha marejat un moment hem tornat cap a Cap Lloses on s’ha quedat el Fer i cap a Sitges sense cap pressa per pista.

Espero que dijous tornem a sortir, la sortida d’avui ha estat bé.

En Josep Maria bé, però acostumat a la bici de carretera on pots agafar un ritme ha anat un pel descontrolat, a la muntanya segons a quina muntanya no es pot agafar ritme, a no ser que facis un Gunyoles o un Begues, la resta son tot corriols i el ritme queda lluny, es més equilibri i cames.

A mi en total m’han sortit des de la porta de casa 37,67km que hem fet en 2 hores 38 minuts pedalant. La mitja de 14,2km/h, la màxima de 53,8km/h, en el meu cas el consum energètic de 1940kcal, la freqüència cardíaca mitja molt baixa avui, de 137 ppm i la màxima de 173ppm, segurament pujant la que hi ha a darrera de Can Suriol. La cadència lenta, de 71rpm, el desnivell positiu de 925 metres i el negatiu de 947.

Dijous més, que la setmana vinent es llarga.

M’ha trucat en Josep Maria abans de penjar el post i m’ha dit que esta bé, que al CAP li han posat uns punts adhesius al tall de la cara, però que li fa molt de mal el colze quan el mou. S’ha donat una bona galeta, espero que vulgui repetir.

Comparteix

No Comments

 1. Ahir la Triger feia un sorol terrible de pedalier, cada cop més. un pel espantate al final, vaig decidir quan arribes a casa desmuntar y veure que pasava.

  no vaig poder desmuntar y aqueste matí de dilluns m’he apropate a biqueite on he oberte y he trobate que els coixinets del pedalier estaven fets malbé. la bici ha de tenir uns 500km aproximadament, es nova de desembre!

  el problema es que ha entrate aigua y em descoverte que l’aigua entre per un pel de’espai que queda entre la tija y el quadre. Coixinets nous, uns fsa BB30 iguals que els que duia, un bon tou de greix per evitar mal de caps futurs y em trobate que la bici té un problema de diseny, com li pasa a moltes altres.

  Amb una càmera de 20″ vella, tallada y posada con si fos un mitjó un dins de la tija, un cop muntada y ajustada, la càmera es baixa y queda perfectamente adaptada a la tija y al quadre y tapa qualsevol tipus de poro o forate que pugui quedar y per on pugui entrar aigua.

  tote arreglate y solucionat, però per una bici que val el que val aquesta y un fabricante com canondale, crec que un error de diseny de’aqueste tipus no pote ser.

Leave a Reply

Primera sortida d’en Josep Maria

Primera sortida d’en Josep Maria

D’esquerre a dreta, el Santi, el Fer, el Raül, el Damià i en Josep Maria

Aquest matí de diumenge hem estàvem a les 7:30 al Caprabo del polígon Mas Alba en Josep Maria, el Damià, el Fer i el Santi.

El Santi venia tocat, ahir dissabte va sortir amb el Javi que esta fet un animal, varen fer 65km i es veu que el va dur ofegat, avui li ha passat factura.

En Josep Maria es el primer dia que sortia en bici de muntanya des de fa massa anys, ara que ja torna a ser Sitgetà de ple i ha deixat la “meseta central” per anar-hi de vacances només, em va dir que volia començar a sortir en bici els caps de setmana i s’ha quedat la meva Cannondale rize.

Hem pujat la Fita, hem baixat pels Holandesos i hem pujat Jafra, hem baixat cap als Massets per la trialera que s’agafa després de l’entrada de Jafra anant cap a la Plana Novella, hi ha una cadena i als pocs metres després de la cadena a mà esquerra comença un corriolet que acaba en una baixadeta molt divertida que acaba a la riera de Jafra i que seguint anem a parar a la pista que va cap als Massets de Dalt i que ve de la Fasina.

Aquí un deixo el video de la baixada.

 

Hem pujat per la trialera del costat de la pista encimentada dels Massets i d’allà hem caigut darrera per un altre corriol molt divertit per anar a parar a Olivella.

No hem arribat a Olivella, sinó que hem anat cap a la Masia que hi ha a la carretera, al costat de la riera, crec que es diu Can Suriol. Allà volíem fer una pista que puja molt forta segons el Fer, però estava tancada amb una porta, propietat particular, així que hem agafat camí a Les Gunyoles i als 2 o 3 kilòmetres a mà esquerre ens hem posat a pujar per una pista que era la tornada de la pista que volien fer inicialment i que ha acabat a Can Suriol. La pujada realment dura, i molt llarga.

Des de Can Suriol cap a Ribes per la riera i d’allà hem entrat al camí que ens dur de nou al parc natural, als pocs kilòmetres hi ha un desviament a la dreta que ens dur a la urbanització que hi ha a sobre Can Lloses. El Santi s’ha quedat allà, anava molt tocat i baix de forma.

Hem seguit el corriol de pujada i un cop creues la carretera seguint recte i bastant tapat pels matolls hi ha un corriol que baixa. En Josep Maria ha caigut, hi ha una branca de pi que tapa la pista, has de baixar el cap i la branca pica amb el casc, ell ha tret la mà del manillar per treure la branca i el manillar ha decidit anar en direcció contraria, així que a acabat a terra.

Res greu, rascades al braç esquerre, a la cama esquerre i un petit forat a la cara, a la banda esquerre també. Suposo que en algun moment alguna branca li ha picat a la cara i li ha fet un tallet. Semblava important fins que li hem tirat aigua i amb un mocador ho hem netejar i hem vist que era més important des del punt de vista de mal, la cama i el braç. Segurament el mal li vindrà demà al matí quan es llevi.

Ens hem parat una estona, s’ha marejat un moment hem tornat cap a Cap Lloses on s’ha quedat el Fer i cap a Sitges sense cap pressa per pista.

Espero que dijous tornem a sortir, la sortida d’avui ha estat bé.

En Josep Maria bé, però acostumat a la bici de carretera on pots agafar un ritme ha anat un pel descontrolat, a la muntanya segons a quina muntanya no es pot agafar ritme, a no ser que facis un Gunyoles o un Begues, la resta son tot corriols i el ritme queda lluny, es més equilibri i cames.

A mi en total m’han sortit des de la porta de casa 37,67km que hem fet en 2 hores 38 minuts pedalant. La mitja de 14,2km/h, la màxima de 53,8km/h, en el meu cas el consum energètic de 1940kcal, la freqüència cardíaca mitja molt baixa avui, de 137 ppm i la màxima de 173ppm, segurament pujant la que hi ha a darrera de Can Suriol. La cadència lenta, de 71rpm, el desnivell positiu de 925 metres i el negatiu de 947.

Dijous més, que la setmana vinent es llarga.

M’ha trucat en Josep Maria abans de penjar el post i m’ha dit que esta bé, que al CAP li han posat uns punts adhesius al tall de la cara, però que li fa molt de mal el colze quan el mou. S’ha donat una bona galeta, espero que vulgui repetir.

Comparteix

No Comments

 1. Ahir la Triger feia un sorol terrible de pedalier, cada cop més. un pel espantate al final, vaig decidir quan arribes a casa desmuntar y veure que pasava.

  no vaig poder desmuntar y aqueste matí de dilluns m’he apropate a biqueite on he oberte y he trobate que els coixinets del pedalier estaven fets malbé. la bici ha de tenir uns 500km aproximadament, es nova de desembre!

  el problema es que ha entrate aigua y em descoverte que l’aigua entre per un pel de’espai que queda entre la tija y el quadre. Coixinets nous, uns fsa BB30 iguals que els que duia, un bon tou de greix per evitar mal de caps futurs y em trobate que la bici té un problema de diseny, com li pasa a moltes altres.

  Amb una càmera de 20″ vella, tallada y posada con si fos un mitjó un dins de la tija, un cop muntada y ajustada, la càmera es baixa y queda perfectamente adaptada a la tija y al quadre y tapa qualsevol tipus de poro o forate que pugui quedar y per on pugui entrar aigua.

  tote arreglate y solucionat, però per una bici que val el que val aquesta y un fabricante com canondale, crec que un error de diseny de’aqueste tipus no pote ser.

Leave a Reply

UA-177326818-1