RatPenat amb molta boira

RatPenat amb molta boira

D’esquerre a dreta som el Fer, el Xavi, el Raül i el Santi

Aquest matí, dilluns de Pasqua hem sortit en bici el Fer, el Xavi Benazet, el Santi i jo. El David Villagrasa havia dit que vindria i al final s’ha rajat.

No teníem gaire clar que fer ni on anar, el dia donava pluja però hem cregut que ens aguantaria.

Hem pujat la Fita, hem baixat a Jafra pels Holandesos i hem pujat a la Plana Novella.

Allà hem decidit anar a fer el RatPenat, així que Vallgrassa amunt i per carretera cap a Castelldefels.

Ens hem trobat molt de boira, fins i tot el Ferràn ha comentat que semblava Irlanda no pas el Garraf.

Allà hem anat cap a la bola que hi ha a dalt de tot que ha de ser una antena. Ens hem perdut un parell de cops, amb la boira no teníem gents clar cap a on anar fins que hem trobat la Pista Correcta, s’ha de seguir el castell que diu La Morella.

Des d’allà, baixada per una pista amb molta de pedra fins a un creuament que anat a l’esquerra vas a parar a la pista que va de La Plana Novella a Begues, l’últim tros hem anat per la riera, un pel de pedra sempre va bé.

D’allà de nou Vallgrassa i tornada cap a Sitges. Quan hem trobat la carretera el Santi ha marxat cap a casa, per ser el primer dia oficial de la temporada per ell, ha anat un pel fluix.

El Fer el Xavi i jo hem anat de tornada per la pista que va cap a Campdasens.

El Fer i jo hem fer la trialera de rigor que va paral·lela a la pista i ens hem trobat baixant el Carlos i el Toni, que habitualment van vestits amb el Maillot dels Templers de Sitges. Van a un ritme diferent, molt més ràpid.

La tornada senzilla, tot recte. El Fer ha marxat cap a Mas Alba, no ha baixat a Sitges, era un pel tard i el Xavi i jo si que hem baixat la Fita i llestos.

En total m’han sortit 46,82km que he fet en 3 hores 17 minuts, a una mitja de 14,2km/h, no esta malament contant que tan el Santi com el Xavi feien la primera sortida de la temporada. La màxima, suposo que baixant la fita com sempre de 53,1km/h i en el meu cas el consum energètic de 2372kcal. La freqüència cardíaca mitja molt baixeta, de 133 ppm, normal contant el ritme que hem dut tots i la màxima de 171 ppm. Avui he mirat de fer series, es a dir apretar al màxim i quan el cor superava el 90% baixar fins a tornar a recuperar per sota del 75%, es la millor manera de agafar una bona forma. La cadència molt baixa de 69 rpm, normal si ho comparem amb la mitja cardíaca. El desnivell positiu de 1132metres i el negatiu de 1198 metres.

La setmana vinent més, tot i que el David Ocariz corra la Marató de la Ultra Trail de Barcelona i jo faig la mitja marató de la Ultra també, es el 26 dissabte, ja veurem com anem de ganes el diumenge, sinó suposo que sortirà la resta.

Digues si t'ha agradat

Comparteix

Leave a Reply

RatPenat amb molta boira

RatPenat amb molta boira

D’esquerre a dreta som el Fer, el Xavi, el Raül i el Santi

Aquest matí, dilluns de Pasqua hem sortit en bici el Fer, el Xavi Benazet, el Santi i jo. El David Villagrasa havia dit que vindria i al final s’ha rajat.

No teníem gaire clar que fer ni on anar, el dia donava pluja però hem cregut que ens aguantaria.

Hem pujat la Fita, hem baixat a Jafra pels Holandesos i hem pujat a la Plana Novella.

Allà hem decidit anar a fer el RatPenat, així que Vallgrassa amunt i per carretera cap a Castelldefels.

Ens hem trobat molt de boira, fins i tot el Ferràn ha comentat que semblava Irlanda no pas el Garraf.

Allà hem anat cap a la bola que hi ha a dalt de tot que ha de ser una antena. Ens hem perdut un parell de cops, amb la boira no teníem gents clar cap a on anar fins que hem trobat la Pista Correcta, s’ha de seguir el castell que diu La Morella.

Des d’allà, baixada per una pista amb molta de pedra fins a un creuament que anat a l’esquerra vas a parar a la pista que va de La Plana Novella a Begues, l’últim tros hem anat per la riera, un pel de pedra sempre va bé.

D’allà de nou Vallgrassa i tornada cap a Sitges. Quan hem trobat la carretera el Santi ha marxat cap a casa, per ser el primer dia oficial de la temporada per ell, ha anat un pel fluix.

El Fer el Xavi i jo hem anat de tornada per la pista que va cap a Campdasens.

El Fer i jo hem fer la trialera de rigor que va paral·lela a la pista i ens hem trobat baixant el Carlos i el Toni, que habitualment van vestits amb el Maillot dels Templers de Sitges. Van a un ritme diferent, molt més ràpid.

La tornada senzilla, tot recte. El Fer ha marxat cap a Mas Alba, no ha baixat a Sitges, era un pel tard i el Xavi i jo si que hem baixat la Fita i llestos.

En total m’han sortit 46,82km que he fet en 3 hores 17 minuts, a una mitja de 14,2km/h, no esta malament contant que tan el Santi com el Xavi feien la primera sortida de la temporada. La màxima, suposo que baixant la fita com sempre de 53,1km/h i en el meu cas el consum energètic de 2372kcal. La freqüència cardíaca mitja molt baixeta, de 133 ppm, normal contant el ritme que hem dut tots i la màxima de 171 ppm. Avui he mirat de fer series, es a dir apretar al màxim i quan el cor superava el 90% baixar fins a tornar a recuperar per sota del 75%, es la millor manera de agafar una bona forma. La cadència molt baixa de 69 rpm, normal si ho comparem amb la mitja cardíaca. El desnivell positiu de 1132metres i el negatiu de 1198 metres.

La setmana vinent més, tot i que el David Ocariz corra la Marató de la Ultra Trail de Barcelona i jo faig la mitja marató de la Ultra també, es el 26 dissabte, ja veurem com anem de ganes el diumenge, sinó suposo que sortirà la resta.

Comparteix

Leave a Reply

RatPenat amb molta boira

RatPenat amb molta boira

D’esquerre a dreta som el Fer, el Xavi, el Raül i el Santi

Aquest matí, dilluns de Pasqua hem sortit en bici el Fer, el Xavi Benazet, el Santi i jo. El David Villagrasa havia dit que vindria i al final s’ha rajat.

No teníem gaire clar que fer ni on anar, el dia donava pluja però hem cregut que ens aguantaria.

Hem pujat la Fita, hem baixat a Jafra pels Holandesos i hem pujat a la Plana Novella.

Allà hem decidit anar a fer el RatPenat, així que Vallgrassa amunt i per carretera cap a Castelldefels.

Ens hem trobat molt de boira, fins i tot el Ferràn ha comentat que semblava Irlanda no pas el Garraf.

Allà hem anat cap a la bola que hi ha a dalt de tot que ha de ser una antena. Ens hem perdut un parell de cops, amb la boira no teníem gents clar cap a on anar fins que hem trobat la Pista Correcta, s’ha de seguir el castell que diu La Morella.

Des d’allà, baixada per una pista amb molta de pedra fins a un creuament que anat a l’esquerra vas a parar a la pista que va de La Plana Novella a Begues, l’últim tros hem anat per la riera, un pel de pedra sempre va bé.

D’allà de nou Vallgrassa i tornada cap a Sitges. Quan hem trobat la carretera el Santi ha marxat cap a casa, per ser el primer dia oficial de la temporada per ell, ha anat un pel fluix.

El Fer el Xavi i jo hem anat de tornada per la pista que va cap a Campdasens.

El Fer i jo hem fer la trialera de rigor que va paral·lela a la pista i ens hem trobat baixant el Carlos i el Toni, que habitualment van vestits amb el Maillot dels Templers de Sitges. Van a un ritme diferent, molt més ràpid.

La tornada senzilla, tot recte. El Fer ha marxat cap a Mas Alba, no ha baixat a Sitges, era un pel tard i el Xavi i jo si que hem baixat la Fita i llestos.

En total m’han sortit 46,82km que he fet en 3 hores 17 minuts, a una mitja de 14,2km/h, no esta malament contant que tan el Santi com el Xavi feien la primera sortida de la temporada. La màxima, suposo que baixant la fita com sempre de 53,1km/h i en el meu cas el consum energètic de 2372kcal. La freqüència cardíaca mitja molt baixeta, de 133 ppm, normal contant el ritme que hem dut tots i la màxima de 171 ppm. Avui he mirat de fer series, es a dir apretar al màxim i quan el cor superava el 90% baixar fins a tornar a recuperar per sota del 75%, es la millor manera de agafar una bona forma. La cadència molt baixa de 69 rpm, normal si ho comparem amb la mitja cardíaca. El desnivell positiu de 1132metres i el negatiu de 1198 metres.

La setmana vinent més, tot i que el David Ocariz corra la Marató de la Ultra Trail de Barcelona i jo faig la mitja marató de la Ultra també, es el 26 dissabte, ja veurem com anem de ganes el diumenge, sinó suposo que sortirà la resta.

Comparteix

Leave a Reply

UA-177326818-1