WP GPX Maps Error: GPX file not found! /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/plugins/wp-gpx-maps/gpxdiablograul/2014-04-24T12_0.gpx

Aquest migdia he sortit sol a fer Campdasens.

He ajustat el SAG de la Lefty, crec que hi havia massa aire i no treballava bé, ara ja va bé.

He sortit ganivet en boca, a veure que tal.

Des de la porta de casa, amb el cronòmetre a cero, pujar la Fita, baixar a Vallcarca i pujar a Campdasens. Al cim de tot, després de passar Campdasens, a l’alçada del pi ja en zona encimentada, el cronòmetre ha marcat 46 minuts 8 segons, la tornada ha estat més ràpida, Holandesos i baixada cap a Sitges, aquest cop sense agafar la trialera de rigor, anava just de temps.

En total m’ha sortit 1 hora 21 minuts a una mitja de 20,1km/h, una velocitat màxima de 58,7km/h baixant de Mas Quadrell cap a Vallcarca, deu ni dó. La freqüència cardíaca mitja de 155 ppm i la màxima de 175 ppm. Un pel alta, però he sortit a tot el que donava avui. La cadència de 84 rpm, perfecte. Com sempre, desnivell positiu de 619 i negatiu de 641 metres.

Download file: 2014-04-24T12_0.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador.

Digues si t'ha agradat

Comparteix