D’esquerre a dreta som el David, Damià, Gaizka, Javi, Raül, Fer i Mario

Aquest matí hem quedat a les 7:30 al Caprabo i a les 7:50 a Can Lloses per fer la primer sortida oficial de la temporada 2014.

A les 7:30 estàvem el Gaizka, el Javi, el Damià i jo i a Ribes estaven el Mario, el David i el Fer.

Hem anat a fer Les Gunyoles i si, es nota que es la primera i que ens falta un munt d’hores a sobre la bici.

Ha estat molt bé, hem comentat de tot i ens ho hem passat prou bé.

Suposo que de cara endavant no aconseguirem sortir tanta gent junta, però ni que sigui de tan en tan agrada.

El ritme ha estat bé, fins que m’he trobat que arribant a Les Gunyoles el meu cos ha començat a necessitar energia que no li he donat i aquí es on he patit el problema, la tornada per carretera, tot i que ha estat curta, ha costat molt de fer, la resta han anat bé, menjant quan tocava i bevent isotònic amb ganes, jo no i aquí ha estat el problema.

A les 10:45 a casa de nou amb molt bones sensacions.

En tota m’han sortit 45 kilòmetres que he fet en 2 hores 41 minuts, a una mitja de 16,9km/h, una velocitat màxima de 46km/h, un consum energètic en el meu cas de 1981kcal, la mitja de pulsacions de 142 ppm i la màxima de 172 ppm, prou bé, la pega ha estat que he pogut mantenir-ho tota l’estona. La cadència clavada, de 80 rpm, el desnivell positiu de 840 metres i el negatiu de 836 metres.

La setmana vinent més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix