Aquest mig dia he sortit a fer una volteta amb la bici. He sortit sol, però tenia ganes de fer kilòmetres, així que he fet Les Gunyoles.

La pega es que he sortit tard, devien ser quarts de dues del migdia i a les 16:30 havia d’estar a l’escola a recollir la Vinyet.

He arribar a casa a les 16:09, he tingut temps de dutxar-me i arribar a l’escola, però per dinar m’ha tocat un entrepà a les 17:30, un pel tard.

M’he trobat bé, tot i que el cor ha anat un pel passat de voltes tota l’estona i arribant a Les Gunyoles m’he adonat que duia un ritme de “pàjara” pel poc aliment de l’esmorzar.

M’han sortit 44,54km que he fer amb 2 hores 29 minuts, a una mitja de 17,9km/h, una velocitat màxima de 45,5km/h. El meu consum energètic de 2060kcal. La freqüència cardíaca mitja de 160 ppm i la màxima de 177 ppm. Bastant més alta que la última sortida, però es que fa una setmana que no faig res d’esport, entre viatges i que el cap de setmana em vaig clavar d’esquena, res de res. La cadència de 82 rpm, el desnivell positiu de 822 metres i el negatiu de 830 metres.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix