Avui he treballat des de casa i sempre que puc em faig una escapadeta a l’hora de dinar, habitualment amb bici, tot i que alguna vegada corrent.

Avui he fet la ruta de rigor, diguem que es la ruta curta coneguda que faig quan no hi ha gaire temps i gaires ganes, però la he fet al revés-

Pujada Fita amunt fins a passar l’entrada de Mas Quadrell i baixant cap als Holandesos i la Casa Nova fins al final de tot on arribes a Campdasens.

Baixada Campdasens avall per la carretereta que va a la cimentera de Vallcarca, no té cap complicació ni diversió baixant, però he volgut provar de fer el circuit que faig habitualment en sentit contrari.

Pujada cap a Mas Quadrell i tornada cap a Sitges un cop tancat el cercle.

La veritat es que les pujades son molt més dures i les baixades avorrides, però el ritme ha estat millor que la sortida de la setmana passada.

M’han sortit 27,07km que he fet en una hora i vint-i-vuit minuts, a un ritme de 18,3km/h, la setmana passada en sentit contrari em va sortir un ritme de 18,1km/h, un pelet més ràpid. La màxima suposo que baixant la Fita o baixant a Vallcarca, no hi ha altre opció, de 53,3km/h. El meu consum energètic de 1415kcal, ja ho he recuperat dinant… La mitja de cor un pel més baixa que la setmana passada, he anat a 149 ppm de mitja i la setmana passada a 153 ppm i la màxima d’avui a 172 ppm i la setmana passada 173 ppm. Això vol dir que anem agafant forma poc a poc. La cadència igual, 82 ppm un bon ritme. El desnivell com sempre, 654 de positius i 659 de negatius.

Segurament hagués pogut baixar un pel el temps, però he fet una parada al pati del Miquel Utrillo, la meva filla estava al pati i quan l’he vist he parat.

La setmana vinent no tinc clar si podré sortir o no, ja veurem, m’espera una setmana complicada d’agenda i de viatges.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix