Sortida a l’hora de dinar

Avui he treballat des de casa, cosa que de tan en tan es d’agrair.

He sortit amb la bici al migdia, una cosa curteta, pujar la fita, baixar a Vallcarca, pujar a Campdasens i tornar.

Es la típica ruta que faig quan tinc una hora i mitja.

Tot s’ha de dir que l’any passat, quan estava en bona forma al juliol i segurament amb un parell de quilos de menys també, vaig aconseguir arribar al cim de Campdasens amb 53 minuts i poc, avui li he posat 59 minuts.

He pujat la fita a bon ritme, la baixada a Vallcarca un pel lenta i la pujada a Campdasens un pelet més lenta encara.

Content, però hem de seguir pedalant per tornar a agafar una bona forma.

En resum m’han sortit, 27,07km que he fet en 1 hora i 29 minuts, a una mitja de 18,1km/h!!! Em queixo del temps, però la mitja es prou alta. Tot s’ha de dir que la mateixa ruta l’he feta quasi a 21 km/h, ja hi arribarem de nou en breu, espero. La velocitat màxima de 53,9km/h, suposo que baixant a Vallcarca, el meu consum energètic de 1342kcal. La freqüència cardíaca mitja de 153 ppm i la màxima de 174 ppm, sota la mitja de les sortides que faig, prou bé. La cadència de 82 rpm, prou bona també. El desnivell positiu de 625 metres i el negatiu de 668 metres.

La setmana vinent espero poder tornar a sortir algun altre dia, hem d’anar agafant ritme de nou.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix

Leave a Reply

Sortida a l’hora de dinar

Avui he treballat des de casa, cosa que de tan en tan es d’agrair.

He sortit amb la bici al migdia, una cosa curteta, pujar la fita, baixar a Vallcarca, pujar a Campdasens i tornar.

Es la típica ruta que faig quan tinc una hora i mitja.

Tot s’ha de dir que l’any passat, quan estava en bona forma al juliol i segurament amb un parell de quilos de menys també, vaig aconseguir arribar al cim de Campdasens amb 53 minuts i poc, avui li he posat 59 minuts.

He pujat la fita a bon ritme, la baixada a Vallcarca un pel lenta i la pujada a Campdasens un pelet més lenta encara.

Content, però hem de seguir pedalant per tornar a agafar una bona forma.

En resum m’han sortit, 27,07km que he fet en 1 hora i 29 minuts, a una mitja de 18,1km/h!!! Em queixo del temps, però la mitja es prou alta. Tot s’ha de dir que la mateixa ruta l’he feta quasi a 21 km/h, ja hi arribarem de nou en breu, espero. La velocitat màxima de 53,9km/h, suposo que baixant a Vallcarca, el meu consum energètic de 1342kcal. La freqüència cardíaca mitja de 153 ppm i la màxima de 174 ppm, sota la mitja de les sortides que faig, prou bé. La cadència de 82 rpm, prou bona també. El desnivell positiu de 625 metres i el negatiu de 668 metres.

La setmana vinent espero poder tornar a sortir algun altre dia, hem d’anar agafant ritme de nou.

Raül

Comparteix

Leave a Reply

UA-177326818-1