Avui he treballat des de casa, per tan he pogut sortit al migdia.

Ahir vaig acabar de muntar la tija telescòpica, em va arribar la setmana passada la maneta i no vaig tenir temps de muntar-la fins ahir.

Avui he sortit amb la bici ja en plenes condicions.

Em venia de gust fer trialeres de pujada, bàsicament volia veure quines sensacions em donava la bici nova.

He pujat la Fita, baixat els Holandesos, pujada a Jafre i baixada cap al pla que puja cap als Massets. Els Massets els he fet per la trialera que hi ha al costat de la carretera que puja a Quatre Camins. La he pogut fer tota sencera sobre la bici, no he posat peu en cap moment.

Puja molt bé, tot i que amb el 2×10 que dur has de tenir un pel més de cames que amb 3 plats.

D’allà baixada per la trialera que hi ha al final de la pista i que ens dur cap a la pujada cap a Olivella pel Cementiri.

La tija telescòpica amb la maneta es una meravella, a l’hora de baixar, senzillament toques la maneta i desapareix el seient, cosa que ajuda molt a l’hora de tirar avall amb el cul enrere.

He anat a buscar la carretera d’Olivella i he seguit la pista pel lateral, pel corriol que hi ha fins a trobar la pista que fem habitualment quan tornem de la baixada de Santa Susana, la intenció era fer-la en sentit contrari i pujar la baixada de Santa Susana.

Així ho he fet i m’he sorprès molt veient que la bici ajuda molt a la pujada, he hagut de posar peu a terra 3 cops, dos dels quals perquè el cor em marcava 98% i no em quedava físic, la primera ha estat perquè no m’he sortit en un esglaó de pujada. La mateixa ruta la vaig fer amb la Rize de 26″ al novembre i vaig posar els preus a terra un munt de cops i era més per no poder aguantar l’equilibri que no pas per falta de forma física com m’ha passat avui.

Un cop a dalt, pista de tornada cap a Can Grau i GR5 cap a Quatre Camins. D’allà he seguit com cap a Valles Altos per agafar la trialera que baixa als Massets de nou, la que va recte, amb la tija telescòpica he baixat la mar de bé, cap problema.

Aquí ja he notat que anava un pel just de forces, no m’he endut res de menjar i m’hagués anat bé avui. La tornada per pista ha estat un pel més lenta, al Km 30 he notat que si em passava un pel em podia entrar una “pàjara” i la he volgut evitar a tota costa.

La tornada normal, Caçadors i baixada per la drecera de rigor per arribar a casa amb 41,22Km que he fet en 2 hores 51 minuts, diguem que duia 2 hores i 10 minuts amb 31km i a partir d’aquí he hagut de baixar, no podia seguir al ritme que venia d’inici. La mitja de 14,5Km/h amb una velocitat màxima de 56,3Km/h suposo que baixant la Fita. El meu consum energètic de 2084kcal, amb una freqüència cardíaca mitja de 153 ppm, un pel alta, però diguem que no estic al mateix nivell de forma que al novembre del 2013, tot arribarà. La freqüència cardíaca màxima ha estat de 182 ppm, molt alta, però s’ha de dir que pujant Santa Susana he pujat de voltes moltíssim, per això he parat, no podia més. La cadència mitja de 78 rpm, perfecte. El desnivell amb els pocs kilòmetres que he fet ha estat de 1033 metres positius i 1052 metres negatius. Tot s’ha de dir que la sensació ha estat molt més dura de pujada, que no pas baixant.

Suposo que la propera sortida serà la setmana vinent, algun dia que treballi des de casa també. Hauré de seguir sortint així fins que acabi la temporada d’esquí.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix