Quin món més curiós el nostre…

Aquest matí m’he llevat a Amsterdam (Holanda), he agafat un avió he arribat a Sitges, m’he canviat i he sortit en bici. Aquesta nit dormiré a França…

He fet la segona sortida amb la Trigger, aquesta vegada he pujat la fita i he mirat de fer alguna cosa curta però amb trialeres per provar bé la bici. Baixada cap a Jafra pels Holandesos, anant cap a la Plana a mà esquerre hi ha una cadena i als pocs metres a l’esquerre es veu un corriolet que baixa fins a baix als Massets per una trialera que acaba a la riera, molt xula per cert, pujada de Massets amunt pel corriol que va paral•lel a la pujada de quatre camins i baixada per la trialera de darrera per anar a parar a darrera de Valles Altos, corriol de pujada i un cop a la urbanització, es creua el carrer i tot avall corriol de baixada que ens dur de tornada a Sitges.

Resum: la bici va bé, puja bé, potser igual que l’altre, però baixa MOLT millor que l’altre.

Ja canvia bé, el problema del segon pinyó doblegat ja esta arreglat, el seient millor, tot i que l’he tocar de nou al arribar a casa, la posició dels frens millor avui que l’altre dia i he variat al arribar a casa la posició de la palanca que canvia l’amortidor de darrera, tal i com estava em saltava a recorregut 130 de seguida, ara segurament vagi millor.

El que he trobat a faltar es la palanca del manillar de la tija telescòpica, això d’haver de posar la ma al seient per tal de pujar i baixar es un engorro. Espero solucionar-ho en breu, per ara els de la botiga de USA no han respirat i els distribuïdors de la tija a la península tampoc. M’he posat en contacte amb el fabricant de la tija directament, a veure que diuen.

En resum, m’han sortit 25,60km que he fet en 1 hora 38 minuts, a una mitja de 15,7km/h, amb una màxima de 50,8km/h i un consum energètic en el meu cas de 1298kcal. La mitja de pulsacions de 154 per minut i una màxima de 172 per minut. La cadència perfecte, de 82 rpm i el desnivell petit, 610 metres de pujada i 622 metres de baixada.

Espero seguir sortint sol entre setmana de tan en tan, sinó quan comenci la temporada es farà molt dura.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix

Leave a Reply

Quin món més curiós el nostre…

Aquest matí m’he llevat a Amsterdam (Holanda), he agafat un avió he arribat a Sitges, m’he canviat i he sortit en bici. Aquesta nit dormiré a França…

He fet la segona sortida amb la Trigger, aquesta vegada he pujat la fita i he mirat de fer alguna cosa curta però amb trialeres per provar bé la bici. Baixada cap a Jafra pels Holandesos, anant cap a la Plana a mà esquerre hi ha una cadena i als pocs metres a l’esquerre es veu un corriolet que baixa fins a baix als Massets per una trialera que acaba a la riera, molt xula per cert, pujada de Massets amunt pel corriol que va paral•lel a la pujada de quatre camins i baixada per la trialera de darrera per anar a parar a darrera de Valles Altos, corriol de pujada i un cop a la urbanització, es creua el carrer i tot avall corriol de baixada que ens dur de tornada a Sitges.

Resum: la bici va bé, puja bé, potser igual que l’altre, però baixa MOLT millor que l’altre.

Ja canvia bé, el problema del segon pinyó doblegat ja esta arreglat, el seient millor, tot i que l’he tocar de nou al arribar a casa, la posició dels frens millor avui que l’altre dia i he variat al arribar a casa la posició de la palanca que canvia l’amortidor de darrera, tal i com estava em saltava a recorregut 130 de seguida, ara segurament vagi millor.

El que he trobat a faltar es la palanca del manillar de la tija telescòpica, això d’haver de posar la ma al seient per tal de pujar i baixar es un engorro. Espero solucionar-ho en breu, per ara els de la botiga de USA no han respirat i els distribuïdors de la tija a la península tampoc. M’he posat en contacte amb el fabricant de la tija directament, a veure que diuen.

En resum, m’han sortit 25,60km que he fet en 1 hora 38 minuts, a una mitja de 15,7km/h, amb una màxima de 50,8km/h i un consum energètic en el meu cas de 1298kcal. La mitja de pulsacions de 154 per minut i una màxima de 172 per minut. La cadència perfecte, de 82 rpm i el desnivell petit, 610 metres de pujada i 622 metres de baixada.

Espero seguir sortint sol entre setmana de tan en tan, sinó quan comenci la temporada es farà molt dura.

Raül

Comparteix

Leave a Reply

UA-177326818-1