Aquest matí hem sortit el Fer, el Santi i jo.

Havíem quedat a les 8 al Caprabo, el David de Vilanova no ha vingut, cosa estranya i el Fer m’ha enviat un SMS dient-me que no venia perquè s’havia adormit. Trucada al Fer i espavila que venim cap a Sant Pere de Ribes a buscar-te.

He estrenat la Cannondale Trigger. La veritat es que prou bé, falta algun ajust com el seient està massa endavant, les manetes de fre les haig de baixar un pel i té un problema amb el tercer pinyó del canvi que fa que salti la cadena i no vagi bé, veurem que es. Per la resta va prou bé, baixa exageradament bé.

Hem fet una sortida curteta, hem sortit de Ribes cap a Vilanova per darrera del castell, hem dedicat tota la sortida a trialeres tècniques.

D’allà darrera del Casino i a Sitges, hem estat pujant i baixant per darrera del Dolce.

A les 10:15 hem decidit plegar, per ser la primera sortida ha estat prou bé.

M’han osrtit 24,55km que hem fet en una hora i 51 minuts, a una mitja de 13,2km/h, la velocitat màxima de 43,1km/h, el consum energètic en el meu cas de 1127kcal, la freqüència cardíaca mitja de 138 ppm, baixeta, però tot s’ha de dir que de cardio fa un mes que no faig res i m’ha costat molt agafar un ritme digne de fa un parell de mesos. 177 ppm de màxima, pujant el Dolce, hi ha una pujada d’asfalt dura de nassos. La cadència de 76 rpm, prou bona, 444 metres positius i 446 metres negatius.

Per ser la primera sortida de l’any ha estat prou bé. La propera suposo que serà en el meu cas en solitari, ara toca neu fins a finals de març, a l’abril ja farem bici.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix