Els nens de Sant Ildefons, a Madrid, no havien tret cap bola de la grossa de Nadal que ja tenia als dos Enrics sota casa per anar a córrer la Tarraco Trail Series, un conjunt de curses repartides durant tot l´any per la comarca, on per acabar la temporada, es disputava a Sant Salvador, al costat de Tarragona ciutat; 21´4 km. amb 460m de desnivell positiu.

A-7 fins a Tarragona i en re, ja hi som, agafem el dorsal,  mirem el perfil al mapa, sembla bastant corredora, era la impressió que donava, a les 10  tret de sortida, passem pel poble i baixem, és la primera cursa que començo baixant, em sorprèn, corriols estrets tots en fila índia a un bon ritme, al km 2 primera pujada però sense problemes, el grup es divideix.

Al km 3 trobem el primer avituallament on passo de llarg, vaig bé, bones sensacions, he sortit molt enrere i ara toca avançar, ho faig, segueixo a un bon ritme, al km 6 aixeco el cap i veig el Pont del diable, passem per sota, impressionant, m´encanta, per parar i fer una foto, és espectacular.

Al 7´5 avituallament, paro, aigua i gel Nutriesport, m´està agradant, és molt corredora, passem tot just pel costat de l´A-7 i ens endinsem dins el bosc, al km 11 hi ha una pujada pronunciada on aqui si, caminem, escalem millor dit, no m´importa, aprofito per baixar pulsacions, el meridià de la cursa a passat i això m´anima, una mica d´aigua al km 13; planegem fins al 15 per una série d´urbanitzacions, d´aquí al 17 pujada progressiva on em canso molt, vaig bastant esgotat, no veig ningú davant amb el que s´ha d´anar atent de no perdre´m, baixada fins al 20….ufff….quin últim km i mig!!!, ja costa arribar i a sobre de pujada, passo força gent que arriba de la cursa curta de 10 km, sento la música del pavelló, m´animo jo mateix, veig l´arc d´arribada i el passo a 1 hora 49 min., posició 30a de la general, content però em sorprèn l´esgotament físic amb el qual he arribat.

Estiraments, dutxa amb aigua freda, botifarra, veig els dos Enrics i petem la xerrada amb una cervesa a la mà  sota un Sol espatarrant, sorteig de patrocinadors i enfilem cap a casa, feliç per un bon diumenge de trail però bastant cansat de cames.

Acabarem l´any amb la festiva cursa dels Nassos a Barcelona amb els amics corrent pels carrers tot just abans del raïm, i suposo que el començarem a la mitja de Sitges.

20131222_115703 (1)

Digues si t'ha agradat

Comparteix