Aquest matí hem quedat a les 7 al Caprabo o a les 7:30 a casa del Fer. M’he plantat a casa seva a les 7:22, ha arribat a dos quarts tocats i hem sortit a les 7:41 de casa seva.

La idea era tornar a fer la ruta que vàrem fer la setmana passada el David Ozariz, el Santi i jo, però sencera, es a dir, tornant a Sitges des de Vilanova.

Pel Fer era ruta nova, per mi no, la vaig fer la setmana passada.

Hem anat tirant a molt bon ritme cap a Vilanova i cap a la ruta típica del Pantà de Foix, després del túnel, sortint de Vilanova, ens desviem a l’esquerre i anem a parar a per un corriol de pujada i una carretera de baixada a Mas Trader a sobre de Cubelles.

A partir d’allà, zona coneguda, es a dir, l’he feta una vegada amb bici i una corrent.

Hem anat fent fins arribar a Clariana. Al Fer li ha agradat molt la ruta, a mi, avui que l’he repetit també, ja vas amb un pel més de confiança segons a on.

Un cop hem arribat a Clariana, hem tornat cap a Mas Trader de nou, hi ha un corriol de baixada molt xulo, que he gravat en vídeo. El podeu veure a continuació.

Veureu que hi ha trossos ràpids i altres on s’ha de baixar la velocitat un pel, hi ha molta pedra, tot i que el Fer ha decidit baixar a la mateixa velocitat i ha “volat” per sobre de les pedres, cosa que jo no he fet.

Després del corriol, hi ha una pujada fins arribar a la carretera que dur a Cubelles on hem agafat un carrer que acaba amb un corriol de baixada molt xulo, no tan com el primer de Clariana.

D’allà fins a Cubelles per carretera, i camí a Vilanova per carretera interior, ens hem desviat cap a Vilanova per un camí que tenia gravat al GPS però que no havia fet abans. Hem anat a parar a Vilanova, hem fet tot el passeig i per darrera del Far hem anat a parar a les Cases de Mar i al parking de l’Atlàntida, per pista relativament ample, tot i que en algun punt he hagut de fer peu pujant.

He gravat la ruta sencera, la penjaré a la web com ruta nova, es molt interessant la banda de Cubelles. La llàstima es que hi ha una aproximació de 15 kilòmetres aproximadament, des de Sitges, per tan s’ha de fer en les millors condicions possibles i el més ràpid possible, en el nostre cas sense agafar carretera, però la ruta es a Cubelles i torna a Cubelles.

En total m’han sortit 63,71km que he fet en 3 hores 54 minuts, a una mitja de 16,3km/h, avui més ràpid que la setmana passada, només hem parat uns 20 minuts a fer un mos tornant, entre Cubelles i Vilanova. La velocitat màxima de 44,6km/k, en el meu cas el consum energètic de 2875kcal, la freqüència mitja de 142ppm i la màxima de 177ppm, la cadència mitja de 81rpm, perfecte, cadència de llibre. El desnivell positiu de 1076 metres i el negatiu de 1139 metres.

En el meu cas, suposo que serà la última sortida de l’any, per temes d’agenda i d’esquí, es probable que ja no surti més aquest 2013.

El resum de l’any es 1972 km que he fet en un total de 133 hores 31 minuts, a una mitja de 14,8km/h. El meu consum energètic en total de l’any 100747kcal, el desnivell positiu de 43001 metres i el negatiu de 43203 metres. EM surten 150km més que l’any passat, porto una mitja molt regular. Considero que no esta gents malament.

Del total de kilòmetres, en vaig fer 376,47km amb la Felt Edict Nine 1, la resta amb la Cannondale Rize 1 Carbon de sempre.

Fins l’any vinent a tots, ara toca esquiar i amb sort, algun dia entre setmana.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix