Aquest matí hem sortit el Santi, el David i jo per fer una ruta que el David va fer fa un parell de setmanes amb un veí seu.

Jo he sortit per estar a les 7 al Caprabo, tot i saben que estaria so, havíem quedat allí per si algú més volia venir. He comés l’error de quedar massa d’hora, era de nit a les 7, ara fa 3 setmanes que no sortia pel Garraf al matí i no tenia clar a quina hora sortia el sol. He muntat la Lupichin i llestos.

El Santi a aparegut a les 7:35 a casa del Fer a Sant Pere de Ribes. El Fer va fallar ahir a la tarda, la seva dona havia de treballar avui i s’ha quedat amb la petita. Hem anat tirant cap a Vilanova i el David a aparegut a les 8:05 a la Mahle, perfecte.

D’allà hem agafat la ruta típica del Pantà de Foix per desviar-nos després de passar el túnel que hi ha just sortint de la urbanització última i hem anat per un corriol cap a Cubelles.

He hagut de muntar càmera, la roda estava desinflada i tot i que duc Tubeless suposo que la vàlvula s’ha mogut o que la cinta del fons de llanta s’ha mogut, ja que ha perdut tot l’aire i veia bombolles entre mig dels radis. Càmera muntada i hem seguit el camí.

Un cop a Cubelles es on comença la ruta, es creua la riera i hem empalmat amb uns corriols coneguts, bàsicament el David, el Gaizka, el Javi i jo vàrem fer una cursa a mitjans de setembre a Cubelles, una cursa corrent. Part de la ruta era la mateixa que hem fet avui.

La ruta va pujant i baixant per corriols, verdaderament uns corriols molt macos, diferents als que estem acostumats, segurament perquè son nous per mi, no pas pel David que repetía al cap de dues setmanes o pel Santi que ja els havia fet bastant fa uns anys quan sortia amb els Oxigen de Sant Pere de Ribes, a un nivell molt més alt que el nostre ara, es clar.

Hem anat tirant dins arriba a veure Bellbei, on no hi hem entrat. Vaig modificar la ruta per tal de no entrar-hi, ja que bàsicament l’entrada al poble no aporta rés a part de parar per fer un mos, que no era el cas. Hem anat tornant i la tornada ha estat quasi millor que l’anada, uns corriols de baixada un pel tècnics, amb pedra i molt, molt molt llargs.

Ens hem plantat de nou a la carretera que va de Mas Trader a Cubelles, on hem agafat abans la riera, però hem seguit recte. Hem creuat cubelles i hem anat a parar a Vilanova per una carretera de ciment i poc transitada que va enganxada a la C31.

La idea principal era desviar-nos per anar a parar a l’inici del passeig de Vilanova i tornar per darrera del Far fins a l’Atlàntida a Sitges, però m’ho han desaconsellat tan el David com el Santi per horari. Eren les 11:15 que estàvem al dilema i hem decidit seguir tot recte per la mateixa carretera fins arribar a l’hospital de Sant Antoni Abad a Vilanova.

El David s’ha quedat allà, ell viu just davant de l’hospital.

El Santi i jo hem tornat per carretera, hem pujat la carretera que ens dur al col·legi Francés passant per davant del Valenti, la botiga de mobles i allà ens hem separat, el Santi ha tirat cap a Sant Pere de Ribes per anar a buscar Mas Alba per muntanya i tornar cap a casa, i jo he decidit tornar per la recta de la Mata cap a Sitges i mirar d’arribar a casa el més ràpid possible. He arribar a casa a tres quarts de dotze, un pel més tard del que calculava contant que no hem fet la ruta sencera.

Queda pendent per la propera vegada, amb la opció d’arribar realment tard, just abans de dinar, sinó no es pot fer, son massa kilòmetres per arribar a les 11 i poc a casa.

En total m’han sortit 62,21km que he fet en 3 hores 52 minuts. El David n’hi ha sortit 42 de kilòmetres, un pel menys i el Santi segurament n’hagi fet vora els 80, viu a la Plana Novella. El ritme de 16,1km/h, no esta gents malament. La velocitat màxima de 44,4km/h, el meu consum energètic de 3038kcal, la freqüència cardíaca mitja de 132 ppm i la màxima de 168 ppm, prou bé, un pel per sota de les últimes vegades, però estic notant que el cor treballa menys ara, vol dir que estic en bona condició física, segurament un pel millor que al setembre. La cadència de 80 rpm, clavada al que diu el llibre, perfecte. El desnivell positiu de 1066 metres i el negatiu de 1087 metres.

Suposo que la propera serà el diumenge 1 de desembre, no crec que puguem sortir abans i després a mi ja se’m complica l’agenda per feina. M’haig d’apropar a BikeIT, agafaré un kit de Stand No Tubes i deixaré de banda la cinta de fons de llanta i miraré d’agafar cable i funda pel canvi de darrera, necessita un canvi, no va gaire bé i el manteniment s’ha de fer de tan en tant.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix