Aquest cap de setmana hem estat a l’Espunyola, un poble del Berguedà, al costat d’Alvià i de Berga. Era el meu regal d’aniversari, cap de setmana rural. Ens vàrem endur les bicicletes i el dissabte 9 vàrem fer una sortida curteta amb BTT.

Vaig veure a Wikiloc que hi havia hagut al 2010 una cursa de BTT a L’Espunyola, així que em vaig descarregar un parell de tracks i vàrem seguit el track curt, d’uns 23 km.

La ruta estava en bones condicions, potser la última ploguda va fer que hi hagés algun reguerot més de la conte, que a la Yolanda li varen costar un pel.

Vàrem anar fent, entre pujades i baixades fins al km 16 aproximadament, on la Yolanda ja anava molt morta i va començar a fer-li mal tot i a més teníem gana, vàrem sortir tard.

Amb algunes pujades a peu per descansar arribem a L’Espunyola a dos quarts de 3 del migdia i parem a dinar al Bar Parera, una botifarra a la brasa amb pa amb tomàquet, postra i un parell de cerveses.

Ruta finalitzada.

En total ens van sortit 23,39km que vàrem fer en 2 hores 37 minuts, a una mitja de 8,9km/h. En el meu cas un consum energètic de 1136kcal, una freqüència mitja de 95 ppm i una màxima de 147 ppm, la cadència mitja de 60rpm. El desnivell positiu de 503 metres i el negatiu de 506 metres.

La setmana vinent més

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix