Masia que hi ha al final de la baixada de Santa Susana

 

Aquest mig dia he sortit amb bici una estona, he sortit sol.

Tenia ganes de fer una ruta que no he fet mai en aquest sentit, des de casa cap a Sant Pere de Ribes, d’allà per Can Lloses i un trosset de carretera fins a Olivella, seguint la típica ruta de Les Gunyoles i d’allà a buscar la baixada de Santa Susana, que la volia pujar, a veure que tal.

Dura, molt dura. Es pot fer, però hi ha llocs on cal potencia de cames i equilibri, i d’equilibri jo no en tinc gaire, haig d’aprendre.

M’ha costat bastant pujar-la, però fins a dalt posant el peu potser 4 o 5 vegades.

D’allà a Can Grau, tornada pel GR5 (Tornillo) i trialera avall cap als Massets. Aquí he tingut un problema, suposo que baixant alguna cosa ha passat que s’ha trencat un radi de la roda de darrera, s’ha trencat per la meitat, bastant estrany.

La setmana passada vaig estar a BikeIT i em vaig centrar jo la roda, segurament hi hagués algun radi amb massa pressió i amb la baixada de pedres, segurament ha saltat.

A arreglar-la per poder pedalar el cap de setmana.

En total m’han sortit 36,75km que he fet amb 2 hores 28 minuts, a una mitja de 14,9km/h, el meu consum energètic de 1830kcal, la freqüencia cardíaca mitja de 141 i la màxima de 171, la cadencia de 79 rpm, perfecte. Desnivell positiu i negatiu exacte de 791 metres.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix