Avui he sortit sola Saint Pierre dels Forcats, fa molt de temps que no ho feia.

M’he llevat a les 7, però era fosc i negre, així que he fet temps al llit de nou fins a les 8.

Sortida de casa amb intenció de fer la ruta de Planes, la que tinc muntada a la web.

Es una ruta curta i senzilla, l’anada a Planes es per corriol i després hi ha una pujada de pista fins a mil set cents i poc i es baixa de nou per un corriol molt xulo fins a la base de l’estació i tornada a casa, es curta però esta bé.

M’han sortit 12,7km que he fet amb 1 hora 1 minuts a una mitja de 12,4km/h, un consum energètic de 950kcal. LA mitja cardíaca de 139 ppm i la màxima de 165 ppm, la cadència de 79 rpm i el desnivell de 425 metres positius i 415 de negatius.

M’he comprat un adaptador per la GoPro que permet muntar la càmera enfocant la cara, així que podreu veure quina cara faig quan baixo. Es una proba, la veritat es que no m’agrada gaire com ha quedat, no es veu gran cosa, però seguirem jugant amb l’adaptador. He gravat just el corriol de baixada, que no es veu gaire quin tipus de corriol es, se’m veu massa el front.

Demà més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix