Avui hem sortit el Santi i jo amb la intenció de fer la Ruta del Xallenger, la cursa que vàrem fer al 2008, però des de Sitges i amb uns canvis, ja que la setmana passada que vàrem sortir, ens vàrem trobar que hi ha punts entrant a Vilanova que no estan practicables.

Hem quedat a les 7:30 a Ribes, darrera de la plaça de l’ajuntament, he sortit de Sitges a les 7, no hi havia ningú al Caprabo, ja m’ho he imaginat i d’allà hem anat per darrera del castell, ja a la ruta del Xallenger a buscar la ruta que fem sempre per anar a fer la volta al Pantà de Foix.

Sortint de Vilanova, camí dels Balcons comença la Xallenger, ja ens hem estalviat tots els punts dolents d’entrar a Vilanova, es trialera i corriol, molta pujada i baixada, ritme lent i cadència lenta, però es una ruta divertida.

El Santi va bastant lent, es queixa del mal de cama, però només baixa la velocitat, segueix portant una cadència lenta, pel meu gust.

Baixem pel Fondo de les Oliveres i anem a parar de nou a la Mahle, d’allà cap a Ribes i pujada al Montgròs, no hi arribem, anem fent corriols fins pujar pel carrer que esta molt fet malbé que hi ha darrera del castell, camí de Vilanova.

Al cap d’amunt, encara toca un pel més de pujada i els 2 últims corriols de baixada, son molt divertits.

Arribem de nou al Castell i d’allà cap a Sitges pel camí ja conegut.

Aquesta ruta l’editaré i la penjaré a la web nova, espero tenir-la llesta abans d’acabar l’octubre, ja crema el tema.

A mi m’han sortit 47,95km que hem fet en 3 hores 20 minuts. Lents, a ritme Santi, jo diria que anant a ritme normal, per sota de 3 hores segur. La mitja de 14,4km/h, la màxima de 47,9km/h, el meu consum energètic de 2700kcal, la freqüència cardíaca mitja de 129 ppm i la màxima de 171 ppm, molt baixa, tan la màxima com la mitja, però amb el ritme que hem dut, ja es normal. La cadència de 76 rpm, el desnivell positiu de 960 metres i el negatiu de 952 metres.

La setmana vinet més.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix