Avui he sortit sol a fer un Sitges, Vallcarca, Campdasens i tornada.

Sortida típica i ràpida, tot i que avui li he posat uns minuts de més, ha anat prou bé, molta calor potser.

Ahir al matí vaig fer el manteniment de la Fox RP23, es a dir, el canvi de gomes de rigor de Fox, que aconsellen fer-lo cada 40 hores i que no li havia fet mai a aquesta bici, contant que el quadre el vaig comprar de segona mà i jo li he fet més de 2500km, crec que ja tocava.

Es un canvi senzill, a youtube es pot trobar varis exemples on explica com fer-ho, només cal un drap i el joc de gomes, res més.

L’amortidor treballa de meravella ara, abans anava bé, ara el noto millor, suposo que serà suggestió.

En total m’han sortit, com sempre 27,15km que he fet en 1 hora 26 minuts, a una mitja de 18,8km/h, amb una velocitat màxima de 54,9km/h, baixant a Vallcarca des de Mas Quadrell, ja que he mirat el contakilòmetres baixant la fita i no he passat dels 52km/h. En el meu cas, un consum energètic de 1527kcal, la freqüència mitja de 155ppm, molt alta, però he intentat sortir de casa a “sac” i això fa que les pulsacions pugin. El que també ha pujat es el pes, segons diu la balança, peso 3,5kg més del que pesava la última setmana de juliol, quan anava molt ràpid amb la bici i ara, noto que vaig més lent, i la resposta al perquè? Es aquesta, peso més… hi hauré de posar remeu. La freqüència màxima de 198 ppm, avui si que ha estat possible arribar tan amunt, he apretat bastant. La cadència de 84 rpm de mitja, el desnivell positiu de 645 metres i el negatiu de 608 metres.

La propera serà des del Pedraforca, el cap de setmana.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix