Aquesta tarda he sortit sol i he sortit a matar, es a dir, tenia poc temps i tinc més o menys calculada la ruta i el temps que li dedico a fer la Fita des de casa, baixada a Vallcarca, pujada a Campdasens i un cop arribes a dalt de tot de la última pujada, on hi ha el pi, miro el temps i veig si he millorat o no.

Avui, des de la porta de casa li he posat 53 minuts 30 segons, 45 segons menys que la setmana passada que ja vaig volar. Crec que el meu cos esta en les mateixes condicions que l’any passat, content per poder seguir mantenint la mateixa forma física.

La tornada ha estat curiosa, després dels Holandesos m’he trobat un ramat d’ovelles que tornaven, li he dit al pastor que no volia espantar-les em sabia greu, així que he esperat a que el gos de tura m’ajudés a donar pas i he tornat cap a casa.

En total m’han sortit 27,29km que he fet en una hora i dinou minuts, a una mitja de 20,7km/h, la mitja de la setmana passada era de 20,5km/h, un pelet de res més ràpid. La velocitat màxima de 56,3km/h, que pot ser o baixant la fita o baixant a Vallcarca, a qualsevol de les dues baixades vaig a bon ritme baixant. El meu consum energètic de 1419kcal, amb una freqüència mitja molt alta de 160ppm, però es que he sortit de casa amb el ganivet a les dents i una màxima de 185 ppm, es a dir el meu 100% que he tocat pujant de Vallcarca a Campdasens primer i després la última pujada final, he vist que el Garmin deia 100%. La cadència mitja de 81 rpm, correcte aquest cop, el desnivell com sempre, de 661 metres positius i 662 metres negatius.

El cap de setmana no sortiré, anem a Pamplona, Gora San Fermín. Espero poder sortir la setmana vinent alguna tarda entre setmana, ja que el cap de setmana marxem a fer el Meridià Verd. Al final serem només 5, però crec que prou bé. Ja aniré publicant la ruta al blog mitjançant el telèfon, no serà el mateix, però estareu informats de l’evolució de la ruta.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix