Aquest matí he manat el Fer, el Santi, el Damià i jo a fer una ruta que jo no havia fet fins ara.

La setmana vinent miraré de fer-la de nou, però anant directament camí de Les Gunyoles, en contes de voltar com hem voltat avui.

Aquest matí hem pujat la fita, hem baixat a Jafra pels Holandesos, hem anat a parar als Massets i hem pujat per la trialera de mà esquerra dels Massets amunt, a dalt de tot hem caigut per la trialera camí de Olivella, per anar a buscar per pista el camí que hi ha que va a Olivella pel costat de la carretera.

En resum, hem agafat l’anada a Les Gunyoles, però al cap d’uns 10km on hi ha un creuament que agafem a l’esquerra per anar cap a Les Gunyoles ens hem ficat a la dreta cap a la Urbanització de Santa Susana.

Un cop a la urbanització hem creuat la urbanització sencera i al sortir hem agafat una pista que cau a mà esquerra i baixa cap a les vinyes que hi ha a la vall.

Resulta que des de la vall comença una pista molt ràpida, estreta i que passa entre mig de bosc tota l’estona i que et deixa a la pista camí d’Olesa de Bonesvalls, un pel més avall de l’avenc de l’Esquerrà.

M’ha agradat molt la pista, el Fer ja l’havia fet amb el Santi, que es qui la coneixia i ens l’ha ensenyat, però tan el Damià com jo l’hem trobada molt dovertida i ràpida.

D’alla la tornada ha estat per pista fins a Can Grau i com que anavem tard, hem tornat per carretera fins a la Plana Novella el Damià i jo, el Santi i el Fer han anat cap a Ribes amb més paciencia, no tenien pressa.

Des de La Plana Novella fins a Vallgrasa i d’allí cap a Sitges creuant la carretera que creua de Rat Penat a la Plana Novella.

Allà li he dit al Damià que anés tirant, anava molt més ràpid que jo, amb la Epic de 29” vola, realment es espectacular la velocitat que agafa, es impossible atrapar-lo. Jo he tornat un pel més lent, el meu cos li calia menjar i no en duia, així que he arribat més tranquilet.

M’he trobat just arribant a dalt de tot del camí de la Fita, just quan es veu el cap dels caçadors un parell de nois i un nen amb bici, caminant un dells amb la roda tocant a terra. M’ha dit que havia puntxat les dues càmeres i no diua més recanvi, així que li he donat una càmera, la que duc de recanvi. Me la volia tornar, però li he dit (preneu nota), no cal, només necessito que quan trobis algu puntxat caminant li donguis una càmera i no li cobris. M’ha dit que si i he seguit avall amb el meu Tubeless (forever!!!).

En total m’han sortit 53.99km que he fet amb 3 hores 10 minuts, la pega ha estat sortir a les 8 del matí del Caprabo, es massa tard i a les 11:40 he arribat a Sitges, massa tard. La mitja de 17km/h, la velocitat màxima de 52.4km/h amb un consum energètic de 2624kcal, la mitja de pulsacions 142ppm que es un 77% i la màxima 176ppm que es el meu 94%, la cadencia de 78 rpm, el desnivell positiu de 1072 metres i el negatiu de 1108 metres.

La setmana vinent sortirem dissabte, si més no jo, diumenge al matí hi ha matinal de Santa Tecla, tot i que el Fer ja ha dit que dissabte treballa i que diumenge anirà a Felt a probat la gama 2013 que presenten a Sant Carles de la Ràpita.

Bona setmana a tothom i els qu epuguin sortir entre setmana, vigileu i afortunats.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix