Avui he sortit el Fer, el David Ocariz, el Santi i jo.

Hem fet Fita amunt, baixada Olandesos, pujada a Jafra, la Plana Novella i he manat pedalant fins a Begues.

El ritme del Fer i del Santi era un pel més lent que el del David i jo, però hem anat fent paradetes per esperar-los i cap problema.

Hem baixat cap a Begues pel corriol que hi ha al desviament de la pista principal a mà esquerra, just a l’alçada de la masia que hi ha al cap d’amunt de tot de la pista, abans de començar a baixar, on hi ha un cartell que avisa d’una casa on es cuiden gossos. Es el desviament típic que agafem quan fem Begues a Olesa de Bonesvalls per muntanya.

El David diu que no l’havia fet mai aquesta ruta, es ben xula i sembla pel tipus de vegetació que no estiguis al Parc Natural del Garraf.

Des de baix a Begues, on abans d’arribar el David ha anat a parar a terra, hem començat la pujada per acabat a la carretera, just on hi ha una fàbrica de marbre o quelcom per l’estil, uns 200 metres més endavant tornem a entrar al parc i toca una pujada MOLT dura, de les d’estar pedalant una bona estona per sobre del 21% de desnivell.

Des de dalt de tot, baixada ràpida per pista fins a uns metres abans d’arribar a l’Avenc de l’Esquerra. Allà hem intentat fer-nos una foto, però sort que han passat un parell de btteteros que s’han ofert voluntaris, com no, el Santi els coneixia.

Hem anat tornant fins a Can Grau, allà hem trobat un grup de ciclistes de Vilafranca que buscaven arribar a quatre camins, els hem dut avall pel GR5 després de Can Grau, on just començar el David ha donat la volta i ha anat a parar a terra.

Acabant el GR5 a quatre camins ens hem trobat de nou tots i jo he tocat el dos Massets avall per arribar a Sitges el més aviat possible, era un pel tard. La resta han tornat per Valles Altos i cap a Sant Pere de Ribes.

La propera sortida que fem plegats ja serà la de final d’agost, la setmana vinent marxo a fer la Epic Extrem a Aramón i el següent cap de setmana faré la Calcenada, ja de vacances a Villanueva de Jiloca i alguna sortida segur que faig també a Saint Pierre dels Forcats.

Suposo que foto d’equip de nou de cara a Festa Major de Sitges.

En quan a números de la ruta d’avui a mi m’han sortit 48,28km que hem fet molt lents, amb 4 hores 35 minuts a una mitja de 10,5km/h. La velocitat màxima de 54,9km/h, suposo que la baixada de La Fita fins el Caprabo, m’he trobat bastant de gent, però els he passat a tots, caminant, en bici i un en cotxe. M’encanta la baixada de La Fita.

El consum energètic de 2315kcal amb una freqüència cardíaca mitja de 119 ppm i una màxima de 175 ppm. Freqüència baixa perquè hem dut un ritme baix, el màxim alt perquè algun punt hem patit, però poc. Per fi he aconseguit que la cinta de pit del monitor cardíac funcionés, ha estat senzill, el Fer m’ha deixat el seu i funciona perfecte, la cinta de pit del meu Garmin esta feta malbé = merda!

La cadència baixa de 74 rpm, però el ritme ha tingut bastant a veure, el desnivell positiu de 1126 metres negatiu de 1143 metres.

Per ordre d’esquerra a dreta som: en Raül López (jo), el Fer Rama, el David Ocariz i el Santi Vilarubla.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix