Avui he treballat des de casa, he sortit una estona amb una gent que no havíem coincidit mai amb bici. Hem fet una sortideta curta, Massets i tornar baixant pels Holandesos i pujant i baixant a quatre camins.

Ha estat prou bé, amb ganes de repetir-ho un altre dia.

En total m’han sortit 24,13km que he fet amb una hora 45 minuts (pedalant), una mitja de 13,8km/k i en el meu cas un consum energètic de 1238kcal. 64rpm de cadència, potser un pel lenta, però la mitja ja ho duia.

Deixo unes fotos de la sortida del corriol que comença darrera Jafra just passant la cadena i arribant a la pista principal per començar a pujar als Massets.

IMAG0805

El Markus

IMAG0806

El Alxel

IMAG0807

El David

IMAG0804

L’Edu

Llàstima que la càmera del telèfon es una porquería…

Diumenge Pantà de Foix.

Digues si t'ha agradat

Comparteix