Avui dijous he treballat des de casa i al migdia hem sortit el Fer i jo a fer un vol amb la bici.

La part bona es que hem pogut sortir, la dolenta es que feia molta calor, massa i molta xafogor, massa també.

Hem anat a Canyelles pujant cap al Pic de l’Àliga, una dubte que teníem era per on passar l’autovía nova que estan fent i hem trobat un lloc on poder passar.

La pujada al Pic de l’Àliga per carretera es horrible, desaconsellable per complert, molta calor, molt de percentatge d’inclinació i carretera per rematar.

Un cop a dalt hem anat cap a les antenes i hem agafat un corriol que baixa a mà dreta, un cop a baix, ens hem mogut per un corriolet, no feia més d’un pam i poc seguint una pisteta que ens ha dut a la riera, seguint la riera baixant, es podia fer bastant bé, ens ha dut a un camí que hem agafat a la dreta i hem trobat un cartell que deia Sitges avall per un caminet estret amb una bona inclinació. Ens hi hem tirat, hi hem trobat una pista molt “xula” que segur que repetirem, per anar a parar a la baixada típica on van a petar totes les alternatives possibles que hi ha a la zona.

Un cop allà, hem tornat a Canyelles per baixar la trialera que ens dur a la segona rotonda que hi ha a sobre de l’autopista C32 just a l’entrada de Vilanova venint de Canyelles.

A Ribes hem fet una bona parada, hidratació i tornada a casa.

M’han sortit 42 kilòmetres, però la calor ha fet que se’m fessin molt llargs.

Segons el Garmin Edge diu: 41.98km que hem fet amb 3 hores 4 minuts, a una mitja de 13,6km/h, hem de contar que quan parem, el contador de temps para també, per tan son km reals. 2311kcal de consum energètic, a mi m’ha semblat que en consumia moltíssimes més, 1010 metres de desnivell positiu i 1017 de negatiu, les pulsacions controlades, a la que pasava del 90%, reduïda de ritme, avui era un entrenament, no pas anar a matar.

Aquest cap de setmana no sortiré, estic fora, tot i que els nois han quedat dissabte 3 a les 8 del matí al Caprabo per sortir a rodar, la ruta per definir encara. La pega es que el cap de setmana ha de ploure, per tan, pot ser que surtin amb aigua o que ho deixin.

La setmana vinent nocturna, segurament dijous.

Apa A10.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix