Ahir dilluns 30 varem finalitzar els últims 65 kilòmetres dels 3 dies de Tracks dels Volcans.

Com que ens varem faltar els 26Km de Olot a Santa Pau, no podem dir que hem fet Volcans complerta, però el Jordi de Tracks ens va oferir anar-hi un diumenge a fer només la part que ens faltaba, ell vindría amb nosaltres i acabaríem dinant a Santa Pau a Olot. Es una opció que no descartem per res.

Particularment, els 7 que hem fet la ruta pensem el mateix, l’últim dia es el millor de tots, per tan et deixa un regust de boca molt bó, tot i que els primer dia té uns primers 30 kilòmetres aburrits i el segons dia a part de molt llarg, té una sortida després de dinar infernal.

Com l’any passat varem quedar encantats amb el tracte humà del Jordi. Aquesta vegada no ens va volver cobrar les 30 llaunes de DAMM que li varem encarregar per veure la final de la Champions (visca el Barça), tot un detall per part seva.

L’any vinent, segurament, repetirem. No pas ruta, sinó organització, ja que té alguna ruta de més de ritme semblant i esta preparant més rutes, i com que el principal es pasar un parell de dies amb bona companyia i a més poder fer esport i passar-nos-ho bé, si la compañía i la organització es bona, la resta es físic de cadescú.

Espero poder pensar en breu el detall de la ruta a la web amb fotos, aquesta vegada n’hi ha moltes, ja que el Vitic, el David Villagrasa i jo duiem càmera de fotos i a més jo vaig dur la GoPro, per tan miraré d’editar algun video on es pugui veure per on es cicla la Volcans, així tindreu un detall més curiós per veure per on es puja i per on es baixa.

Mentre un deixo un video, que penjo directament sense editar amb un tall del tercer dia. Es perque es vegi per quin tipus de corrios es ciclaba el tercer dia, que tot i que al final ens va ploure i el Jordi ens va fer creuar el riu que passa per Torelló 3 vegades (caiguda del Santi inclosa) ens ho varem passar molt bé.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix