Ahir vàrem fer la segona etapa de Track dels Volcans, no la varem acabar.

Supospo que l’error va ser sortir massa tard de Mieres, ha que l’esmorzar ens el van donar a les 7 i entre una cosa i l’altre van ser més de les 8 que sortiém. Era l’etapa més dura i més llarga i ens varem encigalar més de la conte.

Resumint, el David Villagrasa va acabar mort, mort per abandonar i a l’alçada d’Olot vàrem trucar al Jordi per dir-li preguntar-li com anar a Santa Pau per carretera. El Jordi va contestar que no només el David que a les 7 i poc de la tarda, tots per carretera, ja que només faltàven 26 km, però que la ruta tenia encara molta tela.

Varem fer-li cas tots menys el Santi que va tirar sol per fer la ruta sencera, la va acabar, però va arribar de nit a Santa Pau, cap a les 10 i poc de la nit. Nosaltres per carretera varem arribar a les 8 i molt poquet.

El Jordi que em va trucar més tard, em va comentar que els 26 km que faltàven eren 2 pujades molt dures a 2 volcans més una tercera pujada no tan dura però per l’hora que era igual de complicada.

Ens va anar bé abandonar, no haguéssim arribar abans de les 2 del matí, el GPS deia que des de Olot a la velocitat que dueiem ens calien 5 hores i no en teniém més de 2 amb llum.

Llàstima, ho haurem de repetir, tot i que la ruta no es tan maca com diables i les pujades son exageradament llargues i pel meu criteri, no ciclables, tot i que la resta les varem pujar a peu, el Santi va pujar-ne m’és d’una i de dues a sobre de la bici, però tenim clar que parlem de lligues diferents.

Avui ens toca la tercera etapa, no es que estiguem dormint gaire bé ni amb quantitat i amb qualitat, però espero que sigui suficient com per arribar bé. Ens va sugerir el Jordi de sortir d’hora, com a molt tard a les 7 per arribar a mitja tarda, es a dir, no serà una ruta senzilla. Avui ens toca el K2, la pujada més dura dels 2 dies de ruta, i crec que la patirem.

En quan a mides, al meu GPS surt que ahir varem fer 73,41km, amb 6 hores 37 minuts de pedalar, sense contar les parades, amb una mitja de 11,08km/h, no esta gents malament, però no suficient pel track d’ahir, i en el meu cas un consum energètic de 4462kcal.

La propera entrada al Blog suposo que ja serà des de Sitges.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix