Avui diumenge 22 he acabat sortint sol, al final entre una cosa i l’altre tothom ha fallat.

Volia llevar-me d’hora i anar a fer el Foix, però al final he pensat millor descansar i fer quelcom més curt.

He sortit a les 7, objectiu Campdasens baixant per Mas Quadrell i Vallcarca i tornada, la típica ruta d’una hora 20 minuts.

He seguit notant els problemes a la roda de darrera, demà m’apropo a Probike a comprar els recanvis de la Mavic Crossmax SL, estan gastats els coixinets i el nilon i fa que tingui un lleuger joc els pinyons de darrera, que només molesten al baixar, ja que vibren i fan un pel de soroll.

L’objectiu principal d’avui era provar la GoPro Hero HD que em van portar el divendres. Inicialment la volia posar al manillar, però no m’acaba de fer el pes com va agafada i no tinc forma de posar-la a l’amortidor, la Lefty es massa ampla, així que me l’he posada al casc. Pesa un pel, son 185grm, que no es gran cosa, però suficient com notar el casc un pel estrany.

He gravat només el corriol/trialera que fem sempre al tornar cap a Sitges baixant la Fita. No es gran cosa, però crec que la càmera va prou bé.

A veure que us sembla.

Trialera de baixada de La Fita a Sitges.

A part d’això m’han sortit 26,39km que he fet amb 1h 25m contant alguna paradeta per muntar la càmera i per saludar el Gaizka i el Sergi que els he trobat baixant. La mitja de 18,6km/h amb un desnivell de 600 metres.

La setmana vinent toca Traks de Volcans, així que suposo que la propera publicació serà posterior a la sortida.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix