Ahir divendres 20 vàrem quedar a les 22:00 al Caprabo per fer una sortida nocturna. Vàrem sortir de Sitges el Fer, el Gaizka, el Roger i jo, i ens vàrem trobar amb el Santi abans de les basures, venia del Corte Inglés de Diagonal… un nivell diferent al nostre.

Ruta coneguda, pujada a La Fita, baixada a Jafra pels Holandesos, baixada als Massets pel corriol de Jafra i pujada per la trialera que hi ha a mà esquerra pujant la típica dels Massets que porta a quatre camins. Un cop a dalt, trialera cap a la pista que ens dur a Valles Altos i fins a Olivella pel corriol que va al costat de la riera. Arribada al cementiri d’Olivella i tornada cap a Sitges per quatre camins, Massets, Fasina, tornada típica.

Jo vaig arribar a casa a les dues menys poc, entre que vaig deixar la bici i vaig arribar caminant va passar una estona. El Fer va marxar cap a Valles Altos just abans d’arribar a quatre camins i el Santi es va desviar per arribar a La Plana Novella just després de La Fasina.

Va ser una sortida curiosa, molt bona nit, no feia gaire fred, tot i que a partir de dos quarts d’una va augmentar el nivell d’humitat i es va notar bastant quan estaves en fondaria, no tan en arribar als cims.

El Santi el Fer i jo anàvem amb Lupichins, realment son una passada. Suposo que hi ha llum més potent, però per mi una Lupichin es més que suficient. El Gaizka i el Roger anaven amb el que podien, que tot i tenir llum, no era comparable a la Lupichin.

Em van sortir 36,72km, que vàrem fer amb una mitja de 13,5km/h, en 2 hores 43 minuts. El consum calòric, en el meu cas de 2364kcal amb un desnivell de 650 metres aproximadament.

El diumenge tornarem a sortir, típica sortida curta per estar a casa a les 10:30 aproximadament.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix