Avui hem sortit el Damià, el Diego i el Fer Rama i jo.

La idea era fer la sortida de Santa Susana, que son uns 35 km, es prou ràpida i per temps era correcte.

Hem anat per el corriol dels holandesos, la baixada de Jafre, pujada dels Massets i GR5 cap a Can Grau.

El Damià ha aconseguir fer la part tècnica de Can Gran sobre de la bici, s’ha quedat un pel sorprès, ja li dic sempre que es qüestió de pràctica.

El Fer que encara no té la Lapierre ha vingut amb el quadre de la Decathlon cromolí i els components SLX que va comprar fa 4 dies per la Lapierre. Realment un desastre, acostumat a una bici, de cop un quadre rígid i més gros…

Ha anat tot bé fins a la baixada de Santa Susana, cada cop m’agrada més i li agafo més confiança, resum: he deixat l’amortidor de darrera lliure i he baixat un pel ràpid, amb la mala sort de que he sentit un soroll fort, que inicialment he vist que no era res, però que al arribar a baix, el Damià m’ha comentat que tenia la roda de darrera fluixa.

He punxat, però no amb una punxa, sinó que amb la llanta he foradat el neumàtic al lateral i no hi ha hagut manera de sol.lucionar-ho. Hem intentat muntar una càmera, però ha estat impossible el poder treure la vàlvula, suposo que un pel de líquid o el que fos ha fet que quedés dura i no l’hem pogut treure. Moraleja, mai més surto amb la bici sense unes alicates, m’haguessin salvat la sortida.

Han tornat ells cap a Ribes/Sitges per carretera, mentre jo he carregat la bici a l’esquena durant uns 45 minuts, aproximadament uns 3,5km. Al cap de 2 minuts justos d’arribar a la carretera han vingut el Fer i el Diego amb el cotxe del Fer, hem posat la bici al sostre i cap a casa.

Sortida desastre, hauré de desmuntar la vàlvula i segurament muntar vàlvula nova.

Cap problema i res greu, però m’ha donat pel sac haver de deixar la ruta a mitges i tornar a peu, desmuntant també la ruta a la resta.

La setmana vinent no sortiré, així que la propera entrada serà ja de cara al cap de setmana del 25/26 de setembre.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix