Aquest matí havíem de sortir uns quants amb bici però al final ahir vaig pensar que acabaria sortint sol. Tothom em va deixar tirat, però al final el Damià ha vingut aquest matí.

Es la primera vegada que feia una ruta “llarga” de 50 kilòmetres i la veritat es que va que fa por.

He pogut gravar la ruta, així que la penjaré a la web aquesta setmana vinent, al final el GPS funciona perfectament, ja està arreglat.

Hem sortit de nit, no hi contava però a les 6:30 del matí a data d’avui ja es fosc. Com que no havia provat la Lupichin la he muntat i he sortit amb ella, tot i que no calia, ja que començava a clarejar i a les 6:45 hi havia llum de sobres per anar amb la bici. En resum, la Lupichin funciona, amb la carrega d’origen m’ha aguantat unes 3 hores, per tan m’han enviat una de nova i que funciona perfectament.

Hem anat fina a Ribes sense problemes, el sol ha començat a sentir-se a la pujada de ciment just abans de començar a baixar cap al Pantà, però sort de l’horari allí on no hi havia llum s’estava molt bé.

Hem arribat al Pantà sense gaires problemes, hem fet la volta al Pantà i a l’alçada de Castellet ens hem quedat molt sorpresos de l’aigua que devia haver baixat la setmana passada amb la pluja que va haver-hi, per sobre de 2 metres molt llargs estava tot tombat per la força de l’aigua. El tros que s’ha de creuar el riu, hi havia un tou de terra de metre llarg on hem hagut de baixar de la bici, el camí ha quedat un pel tocat, tot i que es pot pedalar, avui no gaire bé pel fang però espero que amb una setmana es pugui pedalar sense problemes.

Des de Torrelletes hem agafat una trialera de les que estan pensades pel Fer i he acabat a terra, la sort ha estat que he caigut sobre tou i no m’he fet res de res, hem acabat baixant a peu la resta de la trialera.

A partir d’aquí les meves forces anaven decaient, el Damià com una moto, quin perill de BBTero…

La última pujada fins arribat a Canyelles ha costat però l’hem feta bé. La baixada cap a les rotondes de Vilanova ha estat molt bé, jo m’ho he passat molt bé, el Damià no li ha acabat de fer el pes, diu que massa pedra grossa baixant, però prou bé.

La tornada per Ribes tranqui-la i ràpida.

Al final ens ha sortit una ruta de 54,26Km que hem fet amb 3 hores 43 minuts a una mitja de 14,6Km/h. Velocitat màxima 48,5km/h i amb un desnivell de 1496metres. En el meu cas la mitja de 81% de mitja en quan a pulsacions, es a dir 149 ppm i amb un màxim del 98% que es 181 ppm. El consum energètic de 3371kcal i l’IBP de la ruta 127.

Avui no hi ha hagut fotos ja que creia que sortiria sol, llàstima.

La setmana vinent sortirem el dissabte, el diumenge no puc. Espero tenir ja el Edge 705 i estrenar-lo, tot i que es semblant al Forerunner em fa il·lusió estrenar-lo.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix