Avui he sortit amb bici amb el David Villagrasa, m’ha fet molta il·lusió sortir amb bici amb ell.

S’ha comprat una bici Scott senzilla al Corte Inglés, però més que suficient per començar.

Ens hem parlat via Facebook i hem sortit aquesta tarda a les 20:00

Sortida curta, 18 kilòmetres però prou bé. Pujada a la Fita, trialera dels Holandesos fins a Jafra trialera de Jafra i tornada.

Jo m’ho he passat bé, ell diu que també espero que repeteixi.

La part curiosa, es que tot i que hi havia llum hem trobat una família de porc senglars que anaven a menjar a un camp de raïm, ha estat curiós, ja que habitualment els veus més de nit i marxen quan senten soroll, aquesta vegada no ha estat així.

Per altra banda, he aconseguit arreglar el Forerunner. Resulta que s’apagava per un mal contacte entre la placa i la bateria. Va amb uns conectors que suposo que amb el suport de la bici de Garmin apreta el rellotge i no fan bon contacte. L’he obert, he doblegat un pel els conectors i amb Loctite del xino he fet la resta. La setmana vinent m’arriba el Edge 705, així que aquest passarà a eBay perquè el pugui fer servir algú altre.

Diumenge farem el Foix de nou, no sé quants ni qui serem, però la propera entrada al Blog el diumenge.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix