Avui hem sortit el Fer el Gaizka i jo, feia un munt de temps que no sortíem els 3 junts.

El Gaizka té el menisc tocat des que va fer la “Jean Boren” fa un parell de setmanes, tot i que li ha fer mal caminant, amb la bici n’hi haurà de fer menys, i així ha estat.

Hem sortit a les 8 del matí, el termòmetre de la farmàcia Benazet marcava 8’5 graus, i a la tornada, que devien ser les 10 i poc del matí ja hi havia un grau menys.

Hem trobat al Fer al Caprabo. Hem sortit tots 3 cap al Collet de la Fita que hem pujat tranquils i amb un pel d’aigua, plovia un pelet, i no ens ha deixat en tota la ruta i hem anat cap a Jafre. Un cop allí, hem baixat cap als Massets, hem fet la pujada dura i a dalt ens hem parat una estona, el canvi de darrera de la Trek del Gaizka no anava gaire bé.

Ara fa unes 3 setmanes llargues amb una sortida es va trencar la molla del XP de darrera i mentre veu si entra o no en garantia ha comprat un LX que ha muntat, però de pota curta i no ha acabat d’ajustar-lo, així que el Fer (que d’això en sap una bona estona) li he fet un cop d’ull i una ajustada ràpida.

Ens hem quedat glaçats mentre el Fer feia l’ajust, al cap de dalt de la muntanya i amb la temperatura que feia, teníem sensació de fred intens, tot i que no crec que fos per tant.

Hem seguit cap a Olivella, per acabar al cementiri i fer una ruta nova que el Fer va descobrir la setmana passada, la veritat es que curiosa.

Just al costat del cementiri d’Olivella hi ha una torre elèctrica, el camí que hi ha al seu costat es ciclable, tot i que sembla que no hi hagi passat ningú en mesos. Ens porta a una masia abandonada per una trialera senzilla però divertida i que seguidament per un pista ja coneguda hem anat a parar a la urbanització de Valles Altos.

De Valles Altos hem agafat una pista que habitualment fem pujant per anar cap a Sitges per Vallpineda.

Hem acabat la ruta amb 23,72km en un total de 2hores 14 minuts, contant que hem dedicat molta estona a fer “safreix” en teníem ganes. El meu consum energètic ha estat de 1811kcal.

Teòricament avui hem fet la última sortida de l’any, però sense neu a les pistes crec que la setmana vinent ens quedarem a Sitges, per tan podré tornar a sortir el diumenge. El Fer m’ha dit que podia, el Gaizka té sopar de Nadal.

Espero poder seguir escrivint més la setmana vinent.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix