Aquest matí hem sortit el Fer i jo, el Gaizka encara esta de vacances.

Hem fet Sitges a Begues per la Plana Novella i de Begues per muntanya fins a la meitat del circuit que hi ha baixant a Olesa de Bonesvalls per carretera, ja que el Fer anava just de temps.

El pobre Fer anava un pel asfixiat avui, no sé si es que li passa com en Sanson, ja que porta el cap com una bola de billar o que verdaderament ha sortit un pel just de forces i ha tingut una setmana difícil, però li ha costat, sobre tot a les pujades.

Jo tampoc he pogut sortit en tota la setmana, però millor que el Fer si que he anat.

Ahir vaig canviar la cadena de la bici, li vaig posar cadena nova. Al comparar-la amb l’antiga em vaig adonar que en el total la nova era com a 4 o 5 mil·límetres més curta, mala senyal. Efectivament, avui de camí a Begues he hagut de tornar a muntar la cadena antiga, hauré de canviar els pinyons que es d’on em salta la cadena, estan donats.

A més a més segueix el soroll horrible de la RP23, i hem deduït que es l’amortidor, no pas els coixinets ni res de res. Miraré de posar-li vaselina líquida a veure si puc sol.lucionar-ho i sinó em veure obligat a desmuntar-lo, crec que potser hi va entrar benzina, cosa que pot haver ressecat tot el que sigui de goma, que en deu portar bastant. Funciona bé, però dona pel sac un munt el soroll.

Aquesta setmana m’han d’arribar les rodes noves, a veure si la setmana vinent us puc explicar més.

Per cert la sortida d’avui ha estat de 50,18km que hem fet amb 3 hores 28 minuts, amb un consum energètic de 3163kcal (segons el meu Garmin i la meva configuració, es clar).

Es titula sortida d’aniversari, perquè avui en faig 37 😉

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix