Avui ha estat un d’aquells dies que hagués estat millor no sortir amb bici i quedar-me a casa.

He sortit sol, el Fer va agafar un constipat després de la sortida del cap de setmana passat, fins el punt que dijous i divendres es va quedar a casa de baixa.

El Gaizka anava a fer la cursa del Corte Inglés amb la Eli (la seva dona) i el Sergi Gargallo.

M’he llevat a les 6:45 i he pensat en anar fins a Santa Susana i tornar, son uns 38 kilòmetres, i cap a les 10 o 10 i poc havia d’estar a casa.

La primera ja ha estat que tan bon punt poso el Garmin Forerunner en marxa em diu que esta sec de bateria i s’apaga abans d’agafar la bici. Es la primera vegada que surto amb aquesta bici sense el GPS, no tinc conta kilòmetres.

Després em trobo la roda de darrera un pel desinflada, com diria el Fer “esta un poco gomosa”. Li he posat 40ml de líquid (làtex + amoníac + aigua + pols de goma) perquè he pensat que potser estava sec el que hi havia i la he deixat per sota de 3 quilos, igual que la de davant, perfecte pel grip.

Pujada al Collet de la Fita, Jafra, els Massets pujada dels Massets a Olivella i GR5 a la dreta cap a Can Grau. La veritat es que he anat la mar de bé pel GR, he aconseguit fer el primer tros a sobre de la bici, tot un record per fi. Al final de tot, quan ja veia Can Grau la bici ha quedat frenada en sec per una pedra al davant i he anat a caure cap a la dreta, al posar el peu a terra el genoll dret a picat amb el manillar, no he tocat a terra, però m’he fet un parell de forats al genoll dret, que han sagnat moltíssim.

Per postres la roda de darrera baixa altre vegada. Ja m’ha agafat mala “hòstia” i he decidit de Can Grau anar cap a la Plana Novella i tornar cap a casa. Baixant cap a la Plana la roda de darrera anava boja, fins el punt que he hagut de parar al començar la pujada i he estat a punt de posar càmera i passar del tubeless, com sempre el problema que he trobat es que perd aire per la vàlvula, es la tercera vegada que em passa.

Al final he aconseguit tirar només amb aire i de peu per posar menys pes a darrera, un cop passada la Plana cap a Jafre de peu també, he baixat per la trialera i pujada cap a Sitges, he aconseguit arribar al cap de dalt de la pujada amb la roda baixa i he parat a dalt de tot, on es comença a veure els caçadors.

He inflat de nou la roda i l’he deixat molt dura per tal d’aguantar fins a Sitges. Baixada al ritme de sempre, però amb cura ja que he trobat a molta gent. Després del Collet he agafat la trialera de rigor i al final de tot just quan t’has de posar cap a l’esquerra per no caure, he destalonat la roda de davant i he acabat a terra, d’esquena en uns esbarzers.

La mala sort ha fet que em quedessin els esbarzers al cul i a l’esquena, la bici a sobre i el peu de sota la bici a l’automàtic. La qüestió era, no puc treure el peu del pedal a no ser que em repengi el cul que el tenia aixecat. Si repenjo el cul em punxo MOLT.

Al final he acabat repenjant-me amb tot el pes per poder treure’m la bici de sobre i totes les punxes que hi havia al Parc Natural avui me les he clavat al cul, l’esquena la cama dreta i l’espatlla dreta, a part d’alguna rascadeta de més a la cama esquerra i al braç esquerra.

Que més em podia passar!!!

Amb la bici a sobre he caminat uns metres fins posar-la del revés a l’asfalt per mirar d’inflar-la, no me’n he sortit. Amb això sento una veu, em giro i trobo el Gaizka amb l’Elisenda i un altre noi, resulta que el Sergi no s’ha trobat bé i no han anat a fer la cursa del Corte Inglés. Sort del Camelback màgic del Gaizka que hi porta les eines a mà. He tornat a talonar la roda, l’he aconseguit inflar, m’he tret totes les punxes i he baixat cap a casa tranquil·lament.

La bici al garatge, i ja l’arreglaré quan en tingui més ganes.

Cap a casa, a la dutxa, aigua i sabó amb quantitat i Povidona Iodada de postres. Crec que demà podré posar-me uns pantalons sense tacar-los.

El resum del dia, uns 25 kilòmetres molt accidentats, SI LO SÉ NO VENGO.

Raül

IMAG0030

Primera caiguda al GR5. No he arribat a caure, el genoll a picat amb el manillar

 

IMAG0031

Resum de la cama després de passar per sobre dels esbarzers a la segona caiguda

 

IMAG0033

Hurticaria que m’ha sortit, tot vermell i plé de bonys.

 

 IMAG0032

Resum del braç després de passar per sobre dels esbarzers a la segona caiguda

 

 IMAG0034

El cul i el costat tot plé de bonys, l’esbarzer m’ha destrossat.

 

 IMAG0035

 

L’espatlla igual, després de la dutxa iode amb una gasa a tot arreu, i ara millor…

Digues si t'ha agradat

Comparteix