Ara fa 2 setmanes em vaig fer mal, i he estat 2 setmanes de repòs.

Ahir diumenge varem manar a córrer la cursa de bombers. Varem anar-hi el Gaizka, el Sergi Gargallo, en Josep Maria Almiñana i la Mar, la seva parella.

BTT fa 2 setmanes que no en feia, però córrer ja ni me’n recordo. En resum, me’n vaig sortir bastant bé, però avui tinc unes agulletes com si no hagués sortit mai a córrer.

La pitjor part se la va endur el meu cor. Sempre m’han dit que la forma física es: cor, pulmons i muscle. Els pulmons son el que hi ha, els muscles s’han de mantenir i aquí el Compex no només ajuda, sinó que fa créixer el muscle, però el cor es desastrós. Vaig fer de mitja en 10 km 175 pulsacions!!!! Repeteixo de mitja!!!! O tinc un cor molt petit i estic fet un desastre. Vaig acabar mort, amb raó tinc agulletes, vaig treballar la majoria del temps amb els muscles sense suc, amb anaeròbic tota l’estona, segur que fins i tot em vaig quedar sense àcid làctic!!!!

Aquest migdia a l’hora de dinar he agafat la bike. Sortida curta, per veure que tal. Sitges – Vallcarca – Campdasens i tornada. La veritat es que molt millor del que em pensava, he arribar al cim de Campdasens amb 58 minuts, quan habitualment tardo una hora i la última vegada vaig fer 1 hora i 3 minuts. He fet cas al fer i he preferit anar amb menys pinyó i mes velocitat a l’hora de rodar les cames, o sigui amb una cadència més correcte, sense tirar tan de muscle i més d’inèrcia i la veritat es que ha anat prou bé.

En total 1 hora 23 minuts de la porta del garatge a la porta del garatge, amb 25,22km i una velocitat mitja de 18,1Km/h (no esta gents malament, oi?). Freqüència cardíaca mitja 152 pulsacions i un sostre de 183 pulsacions, res a veure amb la cursa de bombers d’ahir. Desnivell de pujada 733 i de baixada 747 (no ho entenc he sortit i he arribat a la mateixa alçada, però…)

En resum hem de donar-li molta canya a la bici si aquest any volem fer una sortida llarga.

En principi en plantegem repetir el Meridià Verd o Transcatalunya des de Ribes de Freser al Masnou amb 2 dies, dormint la primera nit a Ribes de Freser i la segona nit a Roda de Ter. La tercera a casa, si tot va bé, arribant al Masnou amb bike i tornant a Sitges amb tren. Crec que si sortim ben d’hora i amb el track al GPS no hem de tenir problemes per fer-ho bastant sobradets.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix