Dilluns passat després de 45 minuts d’Spinning amb la profe substituta, a l’hora de fer estiraments vaig sentir “crak” al genoll dret. A partir d’aquí tot va anar a pitjor, mal al genoll, despertar-me el dilluns nit de mal, dimarts matí malament, etc.

Dimarts migdia, traumatòleg d’urgència a Badalona (es el que hi havia a Sanitas que no calia demanar hora). Em diu que no es res greu segur, però que millor fer una ressonància magnètica. Truco a Cetir i la mateixa tarda em faig la ressonància. Dilluns vinent recolliré les probes i dimarts al matí tinc hora al trauma a les 10.

Ara per ara, porto des de dilluns sense fer ni BTT ni corre, ni res de res…

Esperem que la setmana vinent millori el tema, tampoc sortiré el cap de setmana, anirem a córrer els 10km de bombers, haurà d’esperar la bike a Setmana Santa.

I mira que tenia ganes de sortir amb la roda de darrera nova. ara porto una Maxxis Cross Mark com la que duia d’orígen i com la que duc a davant però UST, a veure que passa amb la Tubeless original. Per ara el muntatge molt més ràpid, no ha perdut res d’aire i pinta molt millor que els invents que fem amb neumàtics normals muntant-los amb Tubeless “casero”.

Això si, el fons de llanta eliminat i només amb 3 voltes de cinta americana i llestos.

A veure que passa la setmana vinent.

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix