Matí de dijous, molta humitat, he sortit amb els guants nous que m’han arribat, semblen guants d’esquí, però van bé, fan el que han de fer, no he passat fred.

He fet un Campdasens, inicialment volia anar tranquil, però em costa i amb la gravel encara més, es molt ràpida i sense adonar-me’n vaig agafant ritme.

Com que abans d’ahir, que vaig sortir fosc, el temps fins el pàrquing de la Fita no va ser el que volia, avui he mirat de pujar a bon ritme, si més no la pujada, a veure tal.

M’ha donat un bon temps, de la porta de casa fins el pàrquing de la Fita 14 minuts 23 segons, no es el meu millor temps, però no es un temps de “merda” com vaig fer el dimarts.

A partir d’aquí, baixada de ritme i de pols cardíac.

Després de Mas Maiol a la dreta, baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

Molt humit, semblava que hagués plogut.

Els guants bé, fins i tot he passat calor i he suat, cosa que has d’evitar quan fas esport, suar es igual a evaporació per baixar temperatura, però a l’hivern i amb la humitat que fa es igual a fred i segons com un constipat, que vull evitar de totes totes.

Un cop a Vallcarca he pujat cap a Can Granada, fent una parada al punt de guaita que hi ha a la dreta, al acabar la pujada, després de la cadena.

La foto es bonica, però en real es espectacular.

No m’hi he estat gaire per no agafar fred, però era per estar mirant el mar hores.

Can Granada fins a Campdasens bé i la pujada de Campdasens al cim he mirat de fer pujar el cor un pel.

Baixada cap a Can Lluçà i tornada pels Holandesos.

M’ha marcat una hora exacte quan he tocat el ciment de la baixada que hi ha quan tens la cadena a mà dreta de la pista que va a Can Planes, no està malament contant la parada al punt de guaita.

Baixada i cap als Holandesos, d’allà fins el creuament de la pista que ve de la dreta, de Can Marcer i fins el mirador dels caçadors a fer pujar el cor al màxim de nou, he passat del 77% al 97% en uns pocs metres, però ja era l’objectiu.

Baixada pel Collet de la Fita i la última pujada del pols a la pujada que hi ha sota el pont de l’autopista, passada la rotonda fins a l’institut, del 65% al 87% en aquests pocs metres també.

Fins a casa m’ha  sortit 27,53km que he fet amb 1h 18m a una mitja de 21,1km/h amb un desnivell positiu de 628 metres i negatiu de 641 metres, cadència mitja de 73 rpm, mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i màxima de 168 ppm que és el meu 97%, consum energètic de 1072 calories i fred per la humitat perquè la mitja m’ha donat 6 graus, mínima de 2 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 27609 m
Total climbing: 674 m
Total descent: -675 m
Download file: 16_12_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix