Aquest matí de dilluns he sortit, ahir va ser sortida massa social. He sortit buscant un entrenament de trialeres i corriols, explosiu de musculatura i gaudint baixant.

Eren les 7:30 del matí, començava a clarejar. Encara amb bona temperatura, he sortit de llarg, però hi ha algun punt on he passat calor.

Avui a diferencia de les últimes setmanes, no hi havia humitat, estaven els corriols més secs del normal per la època de l’any, cosa que s’agraeix, bàsicament en 2 temes, per una banda la tracció i per altre que les ulleres no quedem entelades i perds visió en canvis de temperatura.

He pujat el Collet de la Fita, Mas Maiol i cap als Holandesos, per baixar pel corriol de la Casa Nova i Fondo de les Llenties fins al creuament de Jafra i la Fassina.

Pujada a Jafra per la trialera del revolt, i baixada per la trialera de darrera del pàrquing, després de la cadena.

Un cop a baix, a la pista de la Fassina a Quatre Camins, he pujat fins els Masets de Dalt i a l’esquerre després de la cadena, per pujar per la trialera que va a parar a la pista de Can Pere del a Plana a Quatre Camins.

La pujada l’he feta sencera sense fer peu, avui estava un pel més sec, i tot i no estar sec del tot, al canvi de temperatura que normalment hi ha al revolt del final on les ulleres s’entelen, no ha passat i he pogut veure per on pujava sense problemes.

Després de creuar la pista, baixada per la trialera que cau a darrera i baixada cap a Can Pere de la Plana, per agafat a la dreta cap a Olivella.

Es puja i un cop a la masia es baixa, al creuament deixem Olivella a la dreta i a l’esquerre, anem a unes cases que pertanyen a Olivella, però que estan lluny del centre del poble, i que passant per sota, hi ha una pista que puja però que abans de fer la pujada forta del final, a la dreta, hi ha un corriol que baixa.

Es un corriol que esta marcat de passar-hi, però a més esta just abans d’un pi gros, es veu a distància, el tronc es molt més ample que la resta.

La baixada es fa bé, amb cura perquè hi ha humitat i rellisca si hi ha llosa de pedra, però sense cap perill.

Abans d’arribar al camp llaurat, a l’esquerre, hi ha un corriol que hem d’agafar i que va planejant entre pujades i baixades fins deixar-nos a la pista que va de Mas Milà a Olivella, paral·lela a la carretera, just abans d’arribar a Can Suriol.

Des d’allà fins a Olivella, i quan acaba la pista que surts a la carretera, es torna per carretera endarrere uns 5 o 6 metres i a l’esquerre esta marcat amb una senyal un corriol que puja.

L’entrada es molt inclinada i hi ha un arbre caigut que no fa fàcil poder passar sobre la bici a uns 5 o 6 metres.

La veritat es que m’he envalentint i amb el tercer pinyó de darrera he mirat de pujar-hi, de peu.

M’he sobtat molt de mi mateix, he aconseguit arribat fins el tronc caigut, per tan he caminat un parell de metres, just passar el tronc i seguir pujant amunt fins arribar a una pista ampla que a l’esquerre es deixa al cementiri d’Olivella.

He fet la trialera que hi ha entre el cementiri i la pista de la dreta, està molt tapada, si més no l’entrada, però la part final, que es la divertida perquè té esglaons, pedres i inclinació, esta habitualment seca perquè li toca el sol.

L’he feta bé, sense cap problema, gaudint molt.

Des d’allà, baixant fins trobar un creuament de camins i a la dreta, per anar a parar a la vinya que he passat abans, quan he baixat de la trialera que es fa quan es creua la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Baixada en el mateix sentit que he seguit una estona abans, però en contes d’entrar a la dreta cap a Olivella, he seguit recte avall cap a Mas Milà, per agafar el corriol a l’esquerre que puja cap a Can Pere de la Plana.

Un cop a dalt, la tornada es la de rigor, baixada per la Granja Escola de Can Pere de la Plana, i un cop a Valles Altos cap a Can Lloses.

Des de Can Lloses per pista cap a Sitges, tornant per les Casetes d’en Portacreu cap al Polígon Mas Alba i cap a casa.

He arribat a casa amb 33,93km que he fet amb 2h 2m a una mitja de 16,6km/h amb un desnivell positiu de 753 metres i negatiu de 757 metres, una potència mitja de 185W, una màxima de 1133W, una cadència mitja de 78 rpm i la mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i una màxima de 157 ppm que és el meu 91%. Temperatura alta, mínima de 10 graus i màxima de 18 graus, la mitja em diu que de 12,4 graus, que no es pas fred per estar a mitjans de novembre. En el meu cas el consum energètic de 1359 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34117 m
Total climbing: 814 m
Total descent: -830 m
Download file: 16_11_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix