Aquest matí he sortit amb bici, ahir vaig sortir a córrer. La previsió era de pluja, no gran cosa, però pluja. Estava tot gris, però he pensat que aguantaria. No m’he mullat de pels, he arribat a casa i 5 minuts més tard ja plovia.

He sortit que devien ser les 7 i 10 del matí, camí de la Fita amunt fins el Collet de la Fita, a bon ritme, mirant de fer pujar el cor, fins al revolt de les basures, el mateix temps de sempre, i passat els caçadors, arribant al mirador, abans de començar a baixar cap a la Fassina, 20 minuts 49 segons, es el dir el temps de sempre quan pujo a ritme.

He anat a la dreta, cap a Can Lluçà, després dels Holandesos, he baixat a l’esquerre per la Casa Nova fins al creuament de Jafra i la Fassina, per la trialera del final que casa cop m’agrada més.

Pujada fins a Jafra, seguint la pista amunt i la següent entrada a l’esquerre, després de la cadena, per anar a buscar el corriol que va a l’esquerre i que baixa per una trialera molt divertida fins a la riera.

Per la riera a l’esquerre cap a la pista de la Fassina a Quatre Camins. Un cop als Massets de Dalt, passat el pi, a l’esquerre, després de la cadena i pujada per la trialera que va paral·lela a la pista que puja a Quatre Camins.

Cada cop esta més justa, però es pot fer sencera. Cada cop que hi passo, es més tècnica, suposo que entre el desgast de la gent que hi ha passa i la pluja, es va deteriorant cada cop més.

Un cop a dalt, seguint la pista, i creuant la que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, per caure per la trialera de darrera.

Un cop a baix, he seguit la pista cap a l’esquerre, tot a l’esquerre avui, direcció Mas Milà.

He agafat e l’esquerre també, el desviament pel corriol que puja cap a Can Pere de la Plana. Un cop a la urbanització, baixada per carretera i a l’esquerre de nou, cap a la Granja Escola.

Des d’allà, cap a Sant Pere de Ribes i Sitges pels camins de sempre, els de tornada.

M’han sortit 24,42km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 17,4km/h, amb un desnivell positiu de 537 metres i negatiu de 535 metres. La mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i una màxima de 161 ppm que es el meu 91%. El consum energètic de 976 calories, la mitja de potència de 194W, la màxima de 1148W, la cadència mitja de 73 rpm, la temperatura prou bona, 15 de mínima i 23 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 24571 m
Total climbing: 585 m
Total descent: -587 m
Download file: 16_06_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix