Vem quedar a les 8, el Fer va venir amb cotxe pero sense roba de bici, el Pedro i l’Ana i jo vaig arribar un pel tard. De cami cap a Sitges em vaig trovar el Xavi Gonzalez amb un grup que anaven molt rapid cap a olesa crec.Ja de pujada el Pedro anava amb el disc de la roda de davant fent soroll, als caçadors va tenir un imprevist i va haver de tornar. Vem seguir l’ana i jo fins holandesos i despres la pujada a vallgrassa, baixada a plana novella i pista amunt cap a Begues. Feia fred.

Ens vem desviar per el corriol que puja paralel a la pista de begues, i el vem seguir gairebe fins a dalt a la pista. Estava complicat, hi havia molta humitat. Alguna ullada de sol agradable. A la tornada pel mateix corriol, i despres via budistes, jafra i trialera de baixada cap a Sitges. Ens vem fer la foto daban la Luna, el cavall de la hípica prop del poligon de alba. A les 11:30 a Sitges-

Despres vaig seguir fins a casa el Fer que em va donar la roda de la bici amb el pinyo nou.

Per la tarda vaig tornar a sortir en bici pero sol. El Fer crec que tenia intencio de sortir amb l’electrica a fer trialeres per ribes, i jo vaig anar a fer la típica volta vallgrasa, holandesos, 4 camins etc…, les trialeres estaven un pel b rutes de pedres arrossegades per l’aigu. Portava la scott scale vermella, la de rodes de carboni, molt agradable es una bici molt lleugera i comode i no et canses gens, per trialeres es comporta bastant be, amb les cales crankbrothers xines que no s’assemblen en res a les originals i vaig haver de llimar bastant perque saltessin dels pedals correctamant

Bon nadal.

Digues si t'ha agradat

Comparteix