Avui he sortit, cap a les 12 aproximadament.

La idea era anar a fer un Gunyoles llarg, hi havia un parell de punts que volia veure amb bici i que no havia vist encara.

He sortit en direcció a Les Gunyoles, i des d’allà he baixat cap al pla de Vilafranca del Penedès. Per la pista que hi ha a mà esquerre fins a trobar de nou la carretera, seguim baixant i a mà esquerre de nou he vist un camí que pujava i l’he seguit.

Anava amb la ruta dibuixada d’ahir a la nit al GPS, tot i que tinc un problema i no em llegeix la cartografia, es a dir, he anat un pel a cegues.

La idea era mirar de baixar per la trialera que es veu quan es va en cotxe de Vilafranca cap a Canyelles, just abans de passar per sota del pont que va a Sant Miquel d’Olerdola, que queda a mà esquerre.

He aconseguit arribar fins al cim, deia pic de no recordo que més.

La veritat es que la pujada no es ciclable, hi ha molta pedra solta i he acabat pujant amb la bici a l’esquena i caminant, si més no els últims 150 metres.

Un cop a dalt, foto i avall cap a la cimentera que hi ha a l’entrada de la carretera de Viladellops.

La trialera de baixada es factible, però hi ha la mateixa quantitat de pedra solta que la pujada, es plenament evitable, no aporta res.

Un cop avall he anat com cap al Castell d’Olerdola, però per la pista que hi ha a la dreta que acaba portant-te a una carretera que un cop es creua vas a parar a la part de dalt de les urbanitzacions que hi ha a Canyelles.

Des d’allà he baixat cap a Vilanova, buscant la Casa Alta. Baixant he vist una trialera marcada com a GR que va recte, que he vist altres vegades, però que no havia fet mai, i m’hi he encigalat.

L’inici bé, a mitges comença a haver-hi molta pedra solta i has de fer algun “aiaiai” per no caure, al final s’ha de posar el peu, no es pot evitar.

Un cop a baix, pujada fins a la Casa Alta, com la típica tornada del Pantà de Foix, i des d’allà he baixat a Vilanova pels Fons de les Oliveres i he anat a parar a la Mahle de nou, tornada cap a Sitges per l’antic Casino de Barcelona, Puigmoltó i l’autòdrom.

En total m’han sortit 58,23km que he fet en 4 hores i un minut, a una mitja de 14,5km/h, una velocitat màxima de 44,9km/h, un consum energètic en el meu cas de 2984kcal, la mitja cardíaca de 136ppm, que es un 74% i la màxima de 166% que es un 90%, prou bé la mitja, baixeta. La cadència de 75 rpm, prou bona també, el desnivell positiu de 1208 metres i el negatiu de 1241 metres.

Bona sortida per entrenar, contant que aquest matí he fet 45 minuts de rem amb el Paddle Surf a bon ritme, em dono per content.

Total distance: 58131 m
Total climbing: 1356 m
Total descent: -1387 m
Download file: 08_09_2015.gpx
Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix