Hem començat el dia el David, en Gerard, l’Anna i jo (Xavi), amb la idea de fer Downhill per les pistes d’esquí de Madonna di Campiglio.

Difícil trobar bicis de DH, per tant hem hagut de llogar 4 bicis de BTT (una d’elles només amb suspensió davantera). Hem agafat el telefèric de l’Spinale i en la primera baixada ens hem encigalat una mica, començant per una pista negra fins que el David ha tingut un petit accident, quatre rascadetes i una mica de sang, res important a primer cop de vista; però hem continuat baixant. En arribar a baix, el David ha decidit passar per la dutxa, i l’ha substituït el Marc.

Després hem fet unes quantes baixades més, per la zona de Grosté i per la zona de Pradalago, combinant pistes d’esquí, camins i alguna drecera.

Divertit, però els hi falta muntar un circuit de DH.

Aquí teniu unes fotos de la baixada.

 

Digues si t'ha agradat

Comparteix