Aquest matí hem sortit el Fer, el Gaizka el Santi i jo per anar a fer la ruta curta del Pantà de Foix però intentant arreglar-la, ja que com que estan fent obres a la banda de tornada a Vilanova, hi ha llocs on ja no es pot passar.

Hem fet alguna modificació més, el Santi ens ha ensenyat com pujar al pantà quan arribes just a la carretera. Nosaltres pujàvem per carretera, però hi ha un corriol divertit que puja i evitem tocar carretera.

Ha estat prou bé com a entrenament per anar preparant Tracks de Volcans.

A mi m’han sortit 56,85km que hem fet amb 3 hores 47 minuts, tot i que en total li haurem posat una horeta de més amb paradetes a descansar, etc. La mitja de 15km/h, en el meu cas el consum energètic de 2821kcal amb 1222 metres de desnivell positiu.

Espero que avui hagi estat la última sortida amb la Trek del germà de la meva dona, m’han dit que la setmana vinent tindré ja la Lefty, així que ja podré començar a sortir amb la meva bici.

Esperem a veure que passa la setmana vinent…

Raül

Digues si t'ha agradat

Comparteix